joi, 29 ianuarie 2009

salCinci

Am ramas fara Absolut. Si fara lapte.
My white russian is not so white nore so russian anymore. E doar lichior de ciocolata.
Pizda masii, greu sa faci un cocktail dintr-o singura bautura. Dar am sa-l numesc 'black algerian'.
In original, numele lui este Herman Jensen.. suna a nume de director de scoala de fete din germania secolul 19, cu nevasta frigida, cu 4 copii, si care se masturbeaza cu gandu la grasa de pe cutia de bomboane Ferrero (presupunand ca exista Ferrero in sec. 19 :P). Si da - I get all that info from Herman. Jensen even... I am a scary judge of character.

Ce obsolete si blogurile astea.. si nu blogu meu. Al meu e cool, e uns cu toate alifiile, il dau zilnic cu Jhonson Baby Oil. Asa - in general - blogurile sunt un fel de hi5 (salCinci in traducere, mersi Radu!!!) mai elevat.
Targetul de varsta este acelasi. Vorba Alinei, "cine pula mea te astepti sa scrie zilnic 3 posturi pe zi pe blog? FEMEI ADEVARATE???" :)
Iar scopul este inevitabil acelasi. In loc de "XOXOXOXO te pOOOp dulce ejti o prinTZE555AA!!" este FIX aceiasi spoiala ascunsa sub masca contemplatiei metafizice. And it gets worse. Blogul e locul problemelor 'serioase' de viata (cu parintii), al sexualitatii imaginare de la 19 ani, al copilului ultra special cu adanci dileme existentiale, al fecioarei din turnul de fildes care viseaza la Harap-Alb da nu poate sa iasa din casa dupa ora 10, si al suferintei in general - ca forma A-poetica de arta.

Marimar si cu Miguel Alonso nu au suferit cat sufera pulimea blogosferei.. deci n-ai vazut asa ceva!! La tot coltu e cate o drama, cate o despartire, cate un vis umed povestit live pe blog sau cate o criza de maturitate prematura. Rupti da' duri, ce pula mea..

Raman totusi exceptii... Curvette ma fascineaza in continuare, par example. Si nu pentru ce sau cum scrie. Ci pentru CA scrie. Nu credeam sa existe persoana cu accese mai pronuntate de schizofrenie si personalitate multipla decat mine. Dar iata.. Audi!! A-seise!!

Mda..
Pe EOT: 3 mana, javelina in tine? 3 mana, javelina in tine? Ok, game?
Which reminds me.. maine seara magic :D Si sambata dimineata tot magic, pre-ul de Conflux. La pre-ul de SOA am avut noroc si am castigat. Thumbs up for me!

Which reminds me - what has two opsing thumbs and loves gettin' laid?

7 comentarii:

  1. ah,nu te mai comporta de parca ai ajuns tu primu pe luna.

    RăspundețiȘtergere
  2. In the words of the great Florin Maimutza : "ce perversa e lumea si rea!!" :)
    acum intrebarea este - am ajuns pe luna DUPA care m-am impuscat? sau eram deja impotent cand am plecat de pe pamant? :P

    RăspundețiȘtergere
  3. eu sunt ascultator si m-a abtin, cu toate ca e greu.....

    RăspundețiȘtergere
  4. aselenizarea tardiva cauzeaza impotenta.look it up,it's in the books, douashcinci!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cum ar spune Giovanny Grandiossu - hai sictir pufos. Ai aselenizat de buna voie si nesilit de nimeni pe aceeasi luna de blogati emotivi si preocupati. You're linked, one way or the other.
    Except you're funny. Ocazional. Smartass.

    RăspundețiȘtergere
  6. M-as lua si eu de tine. Dar doar la faza cu 2 javeline pe EOT. Vs cine crezi ca joci? Deckuri cu pitici?

    RăspundețiȘtergere