miercuri, 7 ianuarie 2009

Ceva extraordinar

Vorbam cu Pepy zilele astea.. e un gand mai vechi de-al meu.
Astept de luni bune sa se intample ceva inedit.. ceva extraordinar.. Nu e ca si cum atept undeva intr-un colt, pictand cu sange de capra o pentagrama pe perete :) Pur si simplu, astept pasiv. Ma mai gandesc every now and then ca inca nu s-a intamplat, then I move on.. mai trece o saptamana, o luna si gandul revine.

Nici eu nu cred ca stiu ce astept pentru ca - now that I think about it - s-au intamplat niste lucruri de-a dreptul 'eveniment' lately. My life got a cool&fresh restart, changed job, girlfriend and house, mi-am facut blog - lol, criza financiara all over, euro a ajuns la 41,000 aproape, in Gaza e razboi, s-a schimbat guvernul, SUA are un presedinte negru (there you have it 2Pac, u can now come back to life :P) Gazprom a intrerupt conducta, s.a.md... Sounds important and BIG.. dar inca nu ma declar multumit. Sper sa nu cobesc tho' :)

Problema principala e ca marea parte a lucrurilor de mai sus nu ma afecteaza direct. Cu exceptia celor care ma afecteaza fix direct :P Pula mea..

Ia! Pauza ca e horoscop la Antena :-) Gimme a F, gimme a E, gimme a CIOARA! Come on, FECIOARA!
...
Lol. Big dissapointment. Cica "copiii te supara si incepi sa-i avertizezi. Comunicarea cu ei este cea mai importanta". Wtf - toate zodiile pana la mine erau ceva de genu "viata ta este asa si pe dincolo, fii binedispus, calatoreste, astazi vei atinge telul suprem, etc" iar la mine... pula mea, bine ca n-au zis ca imi neglijez nepotii :-/

Cica e sfantul Ion azi. Tin pe aceasta cale sa pup pe cele 2 Ioane cunoscute, pe Ombladon (daca il cheama Ion.. daca..), pe Ion si pe orice alt Ion pe care l-am ratat.

Si totusi astept sa se intample ceva.. si tot astept sa mi se intample ceva, vorba sobolanului. Dunno what it is, dar sper sa merite asteptarea. Si sper sa-mi dau seama ca s-a intamplat :)
Dar sa revenim pe pamant, unde lucrurile extraordinare sunt la tot pasul. U just gotta look.
Lucrul extraordinar de azi --> Casino, scena din desert. Absolut sclipitoare.

Un comentariu:

  1. just cauta pe google 2012. gasesti multe cacaturi , pe care nu o sa dai 2 bani , dar macar ai putea gasi ceva interesant despre ce astepti .

    sau , ar mai putea venii si mult asteptatul de mine WorldWar3. Probabil o sa zici ca sunt sadic , dar chiar mam plictisit de toate jocurile gen Shooter pe tema World War2. vreau ceva nou , ceva inovativ :>

    RăspundețiȘtergere