vineri, 16 ianuarie 2009

Mah Fridayz! Let meh shows you them!

Vinirili meli iaste faine dobishai. Parol!
Mais chescheshoz s-a intamplat ojurdui ca se futu totu.
Am dibutat prostoveneste cu una bucata trezire cand horolojiu batea dija unshpi, am continuat cu aine kleine dorinta de mictzionare urgenta ce a apucat sa fie satisfacuta taman la pranz.. deh - randevuuuri(da! 3 de u!) cu scoape di servish. Vorba sheia.. "mainili in aer! mortii lui di aerobic!".

Slava shierului am benefishiat de un pranz cococopios (adica EXTREM de pios!) si de un tuseu rectal figurativ intr-un meeting dupi pranz. Cica je suis le president de Burundi! Le plus bel, le plus hantelijan, le toute et le rien! Le alfa et la omega! Mor femeile dupa mine, sunt centaur.. that kind of meeting.

Dar CÎCATUL continua... dat fiind ca INCA nu am parvenit destul la tanti multinationala, nu binifishiez di un locco des paracadores. Motivamente pentru care, tre s-o las pe Matilda la provebiala balta cu noroi. Asa ca pi la ora 3 cand avui o dorinta erectila de a o taia de la berou, ma trezii cu biata Matilda noroita ca vai de mama ei... Eh well - "Things are bound to get better" - ma preshipitai io sa gandesc in sinea mea si gandu meu.

Ma facui comod dans la voiture, apasai pidala di gaz, intorsai si trosc am nimerit in celebra coloana din Pipera. Cunoscuta si sub numele de Piperiada, Trenuletu vesel din Pipera, Pipera-Merry-Go-Round si alti shelii... Timp bun ca sa gandesc in interior un pic. Cum? Voi nu stiati ca se poate gandi si in intirior si in iecstirior? Pai si paaate.. sa ve zic cum: ganditul in ecsterior este atunci cand daca te aflezi la iteratia K a gandurilor, esti si la iteratia K-X a faptelor. Unde K>X>0. Icsemplu: iti vine sa te pisi - senzatie intitiatoare sa o numim. Te ridici, incepi sa rationezi in spatiu inconjurator, pui tinta pe WC, dai ATTACK cu sau MOVE, in functie de intensitate si .. intelegeti voi. Ganditul in intirior iaste atunsi cand X e mereu 0(zero). Practic gandesti dar nu fasi. Pricipit?
Vamos inaintos con la povecha! Ma gandeam io in interior asa despre cu ce as putea umple timpu pana la ora 7. Scot tilifonu, apelez pe lepricon, printr-o aliniere fortuita a astrilor pi sher lepriconu tocma sorbea un cafeu la IDM, zis si facut, tzaca paca ajung la IDM. Defapt n-ajung. Stau in pula mea 1 ora pe podu grant (fara copii si fara capitan) si DUPA AIA... ajung. Sedem la o cafea, ne plangem ca muierile ca n-avem bani, nu ne mai putem lua luivitoane si alte bulendre, yaddayadda.. ma enervez, ma duc la Plaza si achetez un tres merveieuze (adica veioza de mare) pulovheeer (cu acent pe "e").
Kek. E timpu sa ajung la Magic. Incepe sa ploua. Matilda poseda stergatoare din proverbiala pula cu satelitu, ma chiorasc prin trafic, mai fac juma de ora, ajung asadeci la Magic. Magic iaste un joc cu carti pe care je il joc. Cu carti. Mai multe detalii, aici
Ajung - pustiu. Dupa dooj da minuti, inteleg ca nu se mai tine din lipsa de cvorum. Bag picioarele, plec acasa. Mai fac 45 de minute.
Scriu pi blog, poati mai treshi supararea. Din contra. E vineri si n-am bifat nici o activitate relaxatoare, cu exceptia mictionarii de la pranz. Si a pranzului I guess. As fi mers sa ma expir nitel la expiratu. Sau la Irina. Sau la amandoo.
Imi aduc aminte ca mai am bani cat sa traversez strada de 2 ori, presupunand ca taxa ar fi 75ron/traversare. Hardly enough cash for either one of the above...
Pun de un white russian. Ma gandesc in continuare...
Fridays are begining to be a drag!
Caut un cantishel di dor sa ma relaxez. Ma enervez ca si iutubu merge ca pula. Dau drumu la jiacuzi (dont get fooled, am lipit un sticker cu "acesta este un jacuzi, daca iti doresti destul de mult!" pe cada :)
Astept sa se schimbe cumva ziua..

Un comentariu: