marți, 3 noiembrie 2009

Proasta, covrigii si ardelenii

Literele W si E au fost contaminate cu mustar. And it's all Pisu's fault. A fugarit aseara un cremvust(nu subscriu la formele cu w, r, s si t.. There: a word in scrabble that's worth 480 points.. Crenswurstserwstr.. 93 letters, Crenswurstserwstr). Anyway ziceam ca a fugarit un carnat(there!) prin casa pana i-a venit rau. Thank god ca nu e fan carnat ca si mancare, ci doar ca instrument de joaca. Pe principiu "you there! Carnat! Up for some high speed pursuit?".
Vai deci s-a asezat o pitzi langa mine si molfaie ca gloaba din niste covrigi. Pe langa faptu ca-mi foscaie punga in cap.. Frate.. Nu mananci covrigi uscati in metrou cand esti cu parpalacu alb imaculat(eventual cu urme de sloboz la guler), cu cizme care se intind pana la labiile inferioare si cu machiaj mai gros decat covrigu.. Pur si simplu nu se face. La toaleta asta fie lingi galesa un Ferrero-Roche, fie.. Nu. Dar orice faci, nu mananci covrigi!! Covrigisto!!
Na ca se opri troleu subteran intre statii. Chiar inainte de Pipera. Un nene asculta Ciocarlia la mp3.. ce-ti e si cu imixtiunile astea culturale..
Deci am descoperit(profit de stationarea inopinata) un nou tip de proasta. Aaa! Pardon! Femeie! Cred ca ar trebui sa scriu un mic ghid..
Asadeci. Proasta purcel echilibristic. E un fel de diva wannabe, dar in loc de 1,70 are 1,40 (PE TOCURI!!), in loc sa fie lata in solduri si subtire in talie, e lata peste tot si subtire la minte, poarta iegari din aia negri calitate superioara (eventual cu strassuri sau cu solzi, pt efect artistic), si are - atentie, asta e elementu definitoriu - niste botine cu toc, scurte, in care de abia incape copita, si din care mai flutura uneori franjuri din alea stil Winnetou.. Echilibru in cazul asta e evident periclitat. Noroc ca dulapioru are centru de greutate jos. Adica in cur.
Jesus, ninge afara!!! For fuck's sake, saptamana viitoare am iegzamen la vrum-vrum! Stoooop the snow I say!

Un comentariu:

  1. Pe mine m-a amuzat covrigista:) Presupun ca un specimen din ala nici nu isi da seama cat de "culta" este. Daca i-ai spune ca-i pitipoanca s-ar uita la tine ca vaca la poarta noua:P

    RăspundețiȘtergere