sâmbătă, 7 noiembrie 2009

Spirit competitiv

Je sunt foarte competitiv. Iluzia unui posibil castig de orice fel, ma gadila placut pe esofag.
Pariez la fotbal, joc poker, ma dau cu masina (numai in cadru legal, bien-sur) si vreau sa termin primul, fac sex si vreau sa termin ultimul, alerg mereu dupa metroul sau autobuzul care se afla in statie, ma oftic la scrabble, ma intercalez in relatii (numai in cele care erau sortite esecului, bien-sur), intelgeti voi..
Dar pariul suprem cu mine este urmatorul.
Defapt, daca stau sa ma gandesc bine, nu este cu mine, este cu WC-ul.
Sa explic.. de cand eram mic, aveam ambitia sa termin pisarea exact cand se termina apa la WC cand il flushuisc. Ati incercat vreodata?
Imaginati-va ca va pisati, puteti estima aproximativ cat dureaza bâldâbâc-ul apei in vas, asadar trebuie sa actionati butonu/maneta/lantul de declansare a apei astfel incat pisarea si apa sa se termine in acelasi timp.

Daca te pisi mai repede ca apa, e nasol, nu esti eco. Ai irosit o parte din apa degeaba. Ea nu va mai colecta nici o molecula de pipi. Iar colectarea moleculelor de pipi este menirea pe lume a oricarei ape de WC, dupa cum ne invata in scoli.

Daca te pisi mai mult decat apa e de-a dreptul un fiasco. Nu numai ca lasi apa din WC galbena la final, dar mai si trebuie sa astepti sa se umple vasul la loc ca sa se duca pipi-ul. E realmente o umilinta si un afront adus masculinitatii. Cum ma? Adica vasul asta de cacat poate mai mult ca vezica mea? Futu-te-n apometru de vas care te-a facut vas..!!

Insa daca reusesti sa scurgi ultima picatura cand apa din WC face acel mic Maelstrom de final in care-si da obstescul sfarsit.. eh, atunci e un fel de orgasm urologic. N'est ce pas?

Acum, in functie de situatie, sunt mai multe abordari si mai multi factori pe care trebuie sa-i luati in considerare.
1) Oricine se poate infrana din pipi. Adica strangi din buci, contracti vezica, te inteapa un pic dar te poti opri. Citeam intr-o aberatie de revista at a point, ca asta e un exercitiu bun pentru prelungirea momentului de ejaculare. Sloboz! Literally.. Eu vreau sa termin ca s-o iau de la capat. Bineinteles, DUPA ce a terminat si omologul. Ca doar sunt competitiv, ce pula mea?! Deci daca estimezi ca mai ai doar cativa centilitri de pipi si apa din WC nu da semne de oprire, mai poti ajusta din debit.
2) Contrar punctului 1, nu toata lumea poate grabi pipi-ul. Adica jetu ca jetu.. da daca ajungi la debit maxim si tot nu iese tot la timp? Atunci ce faci? Nu prea ai ce face. Si deobicei, asta e the number#1 reason pentru care poti pierde lupta cu apa din WC (unde e frate Hemingway sa ma vada? "Batranul si marea" my ass.. "Pinky si pipi-ul" este viitorul).
3) E foarte important daca te pisi acasa sau in deplasare. WC-urile din deplasare mereu iti ofera surprize. Ori nu poti sa actionezi apa cand vrei. Fie pentru ca trebuie sa apesi câş butonul, ori pentru ca lantul e blocat si tre' sa-i gasesti pozitia, etc..
Pe langa asta, nu esti obisnuit cu litraju vasului respectiv si nici cu modul in care vine apa. Unele WC-urile geriatrice şopotesc ca un izvor cristalin 5 minute in gol, WC-urile adolescentine bubuie 2 secunde si au terminat si tot asa. Din cauza asta, lupta cu pipi-ul in deplasare e ca fotbalul. Cand bati in deplasare esti in extaz!

Ce vreau defapt sa zic cu postu asta?
Sa-mi bag pula in fotocelulele din Mall Baneasa (etaj 1) ca mi-ati stricat concursu Joi!

Un comentariu:

  1. pinky , dupa postu asta incep sa realizezi ca semeni cu mine...ma rog, eu nu ma consider competititv dar fac aceleasi lucruri (mai putin aia cu cursele legale).. Dar la partea cu pinky vs. WC te invat un cheat pt wc-uri cu bunot sau maneta.. Dai drumu la apa astefel incat sa termine ea dupa tine , si cand simtit ca mai ai putin , actionezi butonul de langa , butonul pe care de obicei scrie stop.. ala e butonul pt oprit apa , nu butonul pentru femeile pe stop... Astfel , cu putin antrenament si exercitiu , reusesti sa iti aliniezi intro armonie deplina mana si penisul si tadam ! castigi impotriva WC-ului

    by the way.. ma duc sa fac pipi

    RăspundețiȘtergere