vineri, 21 august 2009

Scribu de serviciu

Bai deci eu tind sa-l contrazic pe Eminescu si al lui vers "E usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune". Mie imi este FOARTE greu sa scriu cand n-am nimic de zis.
Sau poate sifiliticu se referea exclusiv la versuri? Doubt it - pe langa ghimpele cauzat de lipsa de idei, mai tre sa faci si rima..

Anyway, vroiam sa scriu ieri ceva, dar am fost manipulat (revin si la aspectul asta) into doing some 'outside-the-house' activity, asa ca n-am mai apucat; so here goes.

MJ a populat toata baia cu reviste femeiesti. Glamour romanesc, Glamour englezesc, Bolero chinezesc, Revista Felicia in swahili, etc.. You get the idea.
Asa ca deh - like every pooping individual (and yes, girls also poop!!), nu prea am alte optiuni de lectura budica (adica "de buda") decat girly magazines. In incercarea de a pune piciorul masculin in prag, dar si pentru ca avea cadou un dvd cu Pulp Fiction, am cumparat saptamana trecuta un Esquire.

Ajung asadar in baie. Vaz un Glamour nou si Esquire.
Incep cu lucrurile serioase. Esquire. Am ramas nitel socat de continut.. Socat in sens bun. Am gasit un articol de vreo 4-5 pagini despre Warhammer(descriere, locuri de joaca, comunitate - am dat peste Baycee - un fost coleg de job - cu ocazia asta.. keep it up fat-man!, etc) scrise - in mod surprinzator - chiar bine. Fara condescendenta (gen "Niste adulti inadaptati se joaca cu pitici de plastic, ce dubiosi!"), fara gafe (like "Orcii sunt niste elfi mai verzi!"), cu citate mot-a-mot din discutiile jucatorilor (ne-adaptate dupa cum a crezut autorul de cuviinta), cu mult umor - atat al celor pusi sub lupa cat si al autorului..
Mai dau niste pagini si gasesc un ghid practic despre cum sa bati oua, cum sa tai un copac, cum sa cauti pe google, cum sa faci masaj (cica un masaj ar trebui sa dureze 45min.. MJ, tu i-ai pus sa scrie asta??? :P), cum sa faci tot felu de lucruri tampitele dar fun.
Alt articol cerebral despre 'brandul Andi Moisescu'. Recomand.
Niste dude despre tras de fiare - deh, nu toti iastem geeks care se joaca cu monstruleti. I can respect that...

[Paranteza - da, eu ma cac atat de mult incat pot citi 20-30 de pagini dintr-o revista while at it.. ; si cand zic "ma cac", ma refer la tot ritualul, nu la actiunea in sine.. pofta buna! Lol. - end of parantezA]

S-a stricat totul cand am dat peste niste articole din alea sablon de genul "ce vor defapt femeile, aflati acum in exclusivitate la DDTV! bonus - o batrana a fost surprinsa masturbandu-se la coada la covrigi. Spuneti-ne impresiile voastre prin SMS!".

Si am ajus la Glamour, de care vroiam sa scriu defapt, sa fac misto.. dar am uitat despre ce era vorba. See? E greu sa scrii cand nu ai ce spune.

Si pentru ca v-am promis ca o sa scriu despre manipulare, here goes.. Ultima lectura a Mij-ului este un ceaslov imens intitulat sugestiv "Psihologia manipularii si a supunerii". Fire neincrezatoare de fel, je, fost-am foarte sceptic la momentul achizitionarii, cum ca ar da roade asa ceva la mine. Adica sa ma las manipulat/supus.
Somehow, I now think I was wrong to think that, pentru ca in doar cateva zile facut cateva chestii pe care NU am vrut sa le fac initial, iar pana la urma I actually ended up enjoying them. Damn women!!! :)

Cam atat n-am avut de zis.

5 comentarii:

  1. Astea-mi ieseau natural oricum :D. Tu ai inceput sa le constientizezi de-abia dupa ce ai vazut cartea in casa :P

    RăspundețiȘtergere
  2. it's safe..cartea aia e mare prostie..o am si eu prin biblioteca primita cadou..

    e scrisa de niste soareci de biblioteca care au facut experimente pe cum poti sa faci o compilatie mai buna de cercetari din anii 50 facute pe studentii care vroiau sa-si ia examenele asa ca participau de buna voie la astfel de cercetari.

    iar din felul in care scrii, de cele mai multe ori cu organul sculat, nu cred ca este foarte dificil pentru o femeie sa te manipuleze..

    ma intreb ce se intampla cand apare si a 2-a femeie, sau a 3-a ?

    cum te lasi manipulat ?

    RăspundețiȘtergere
  3. @bogdan:

    1. my point exactly cu cartea. Tot ce e acolo am invatat deja din anul 2 de facultate.

    2. observ ca esti foarte oripilat de exprimarea lui vulgara, sexuala. Laturi reprimate de-ale tale, ceva? E ceva ce nu accepti in tine? :P Nicio femeie n-o sa te vrea mereu bine crescut (poate doar metaforic vorbind :P), asa ca nu te mai rusina atata de cate ori auzi cuvantul "pula"

    3. de ce-l intrebi? te-ai confruntat cu o situatie de-asta si nu ai stiut ce sa faci?

    P.S "Tot ce-ti spun acum/ uita pana maine..." :P

    Adica nu te supara frate! Radem, glumim, da nu parasim incinta :))

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) cam faci proiectii d-soara psiholog..

    unde am zis eu ca sunt oripilat?..daca o sa citesti si comentariul de la postul cu sex bre , o sa vezi chiar ca il felicit pentru postare si pentru faptul ca a fost direct...

    nu mai poate omul sa poarte o discutie ca intre barbati ca repede isi baga nasul si reprezentatele sexului curios

    RăspundețiȘtergere
  5. ohoo .. ce frumos .. cum ne agitam noi si raspundem :)

    RăspundețiȘtergere