vineri, 7 august 2009

Femeia. O turma.

Am dat recent, thx to Mij, peste un blog agreabil.Il puteati agrea si voi aici - Stylediaree. Whaat? Dublu 'e' se citeste 'i', pe mine asa m-a invatat tanti profesoara de engleza.. :P

Joke aside, pe mine m-a prins. Citesc cu placere bloagele(si tanticile din spatele lor) astea care dau sfaturi vestimentare argumentate si mai asezoneaza si cu cate o glumita ici colo. Cum si je estem un mare fan shopping fara sens(imi zice mie cutzu ca ai efectiv NEVOIE de 30 de perechi de pantofi, 26 de bluze vaporoase, 32 de bluze mulate si 14 fuste), rezonez intr-o oarecare masura la sfaturi/inovatii/idei - fie ele bune sau proaste - in domeniul asta. Orisicum, e un trade-off bun fata de aparitii de renume mondial gen 'Pasiunea mea shopping-ul' unde totul se bazeaza pe "Da, imi place, e chiar dragut".

Howeeeever (ca doar nu credeati ca o sa scriu doar de bine, nu?), ceea ce ma pisca de varful nasului, sunt acele personaje, individe, turmiste, malliste lipsite de fler, stil si originalitate, zacuste cu 2 tzatze, femei - pe scurt care fac dintr-un blog din asta de recomandari, piatra de capatai a educatiei lor vestimentare. Toate posturile sunt pigmentate cu "Vai, ce mare dreptate ai! M-am indragostit de blogul tau, este atat de super adevarat ce zici tu! Maine ce sa port?? Chioltii verzi sau aia mov??? Cand ma fac mare vreau sa fiu ca tine!".
Abordarea asta cu "hai mai bine sa nu mai gandesc, hai sa-mi gasesc modelul in viata pe net" ma'nnerveshte. Da rau!Sunt aceleasi tute care scriu la "Sexologul de serviciu" la Libertatea: "Prietenul meu ma tot roaga sa-i sug pula da' io nu vreau, ca pe urma daca nu ma mai iubeste sincer?? Ce sa fac, sexologule de serviciu?? CEEE???".

Hai cu ma-ta..

Un comentariu:

  1. "[..]ca pe urma daca nu ma mai iubeste sincer??"
    Best comic of the day, somehow linked to that: http://www.explosm.net/comics/1758/

    RăspundețiȘtergere