luni, 17 august 2009

Din sex, bre

Acu ca a murit renumitul, cvasiaplaudatul, mega-adulatul si hypertulumbisticul Valeriu Lazarov, pot sa scriu la bascalie, fara emotii, despre cum ar face Pinky emisiunea 'Din sex, bre'.
Adica nu din dragoste.

Incep cu o paranteza.

Voi stiti/stiati cine era nenea asta pana sa moara? Io m-am uitat la teveu si cica showbiz-ul romanesc e in doliu. Cica gata! Adio emisiuni de calitate gen Suprize, suprize!, Scoala vedetelor, Noaptea erorilor, Iarta-ma, Fute-ma, Plangi in primetime pentru audienta, etc.
Nu e de bine zic.. daca o sa inceapa sa se uite nevestele peste 40 de ani pe Discovery?? Piz'dai seama? Prafu se alege.. Vine barbatu acasa si in loc sa manance si el ca omu o ciorba, o friptura, sa bea o bere.. toate pe spranceana alese si preparate de preamirifica lui nevasta, o sa se trezeasca cu "Iubitule, m-am uitat la Myth Busters si cica barbatii sunt cu 62% mai eficienti la calcat si dat cu mopul decat femeile".

Am incheiat paranteza.

Deci cum ziceam. "Din sex, bre" cu Pinky.
Invitata zilei - femeia care face sex. Bre.
Deviza emisiunii : "Limba-n pizda, copii, a fost inventata cu mult timp inaintea limbajului articulat".
Daca sunteti pudice/pudici, va recomandam sa schimbati pe AcasaTV si sa asteptati in liniste "Mihaela Tatu - the best of" sau, dupa caz, "955 - alo, ma'ntzeapa inima!".
Oricum asteptati degeaba.

Am auzit de foarte multe ori intrebarea "Ce te-a atras la mine cand m-ai cunoscut?".
Si raspunsul e servit instant. Aveai cur misto. Sau - mi-a placut cum sugeai din inghetata aia Nestea. Sau - stateai cracanata si ti-am vazut bikini roz si m-am gandit ca te futi bine (conexiune cu o logica pe care doar barbatii o pot intelege..). Intelegeti voi ideea. Ofensatele o sa dea agitate din pene, o sa arunce cu gogosari si or sa exclame: "Cum?? Nu ti-au placut ochii mei? Cum zambeam? Cum eram imbracata? Cartea pe care o citeam?". Ei bine nu. Ochii ai tii inchisi - femeile tipa pe gura de obicei, nu pe ochi; cand ti-am vazut zambetul am sperat ca n-o sa ma zgarii (pe principiu "ce pula mea faceai? zambeai?"); vroiam sa te dezbrac deci chiar ma durea in cur de haine; iar cartea ar fi fost interesanta daca era "Kamasutra pentru toa(n)te".
Si sa n-aud "La mine a fost diferit! De mine s-a indragostit pentru ca eram buna la suflet!". Erai pe dracu..

Deci nu. Nu e dragoste la prima vedere. E sex la prima vedere. Dragostea vine in vederile urmatoare.
Stiti vorba cu "Nu futi, nu existi. Esti pe stop? Iti dau eu play, te risti?".
Sunt o fantana de citate obscene azi... Obscene, dar pline de inteles.
Deci data viitoare cand va abordeaza cineva si va intreaba daca nu mergeti la o cafea, nu va mai ganditi "Aoleeu! Daca vrea sa ma futa?? Daca invitatia nu e decat un mod de a profita fizic de gingasa faptura ce ma aflu?" .. pentru ca ganditi degeaba. Sigur vrea sa va futa. Voi nu?

Si daca ati trecut de bariera asta de ipocrizie.. cand va futeti, nu va mai ganditi la reclama la Vodafone. Sunteti in pat, transpirati, imbratisati, semi-dezbracati, va respirati in ureche.. si toti neuronii vostri fac dansul ploii in jurul intrebarii "Daca i-o sug din prima o sa zica ca-s curva?". Va zic eu - o sa zica da. Si noi cam asta vrem in pat.
Va asigur ca a doua zi o sa va faca omleta, cafea si masaj la talpi, o sa va plimbati in parc, la film si in piata. O sa cumparati capsuni, o perie de veceu (ca a noastra mereu e stricata sau lipseste) si doua reviste si o sa v-o trageti ca chiorii si in noaptea urmatoare.

Deci nu. Nu e dragoste in prima noapte. E sex in prima noapte. Dragostea vine in urmatoarele nopti.

Iar daca intr-un moment de perversiune va bubuie mintea sa ziceti ceva mai kinky, nu va inhibati. E un motiv pentru care lumea normala nu face sex cu prosoape in gura. You got it.. so they can speeeeeak. Nu, n-o sa ne gandim "Cristoase, a zis s-o fut mai tare! Ce nesimtita!! Putea si ea sa zica sa o penetrez mai cu simt de raspundere. Cum naiba au crescut-o parintii??".
Sunt sanse mari chiar sa va futem mai tare. Si sa ne si placa.

Deci nu. Primele cuvinte nu sunt de dragoste. Sunt de sex. Cele de dragoste vin in urmatoarele zile.
Cam atat.

Fine print: Ah ce ma enerveaza ca m-am indopat cu Chris Rock tot weekendu si-mi vin numai textele lui geniale regarding relationships in cap.. Well - astea au fost

17 comentarii:

  1. Pre-judecati de valoare ;)
    Tati, rezonez!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mda. I second that.. intr-o relatie normala.

    Ce faci daca el e "legat la cap" si totusi muzica Petulei Clark make the time look still cand sunteti impreuna?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce pula mea sunt eu? Mircea Radu? Nici macar nu stiu cine e Petula Clark.. is that like - even a name???

    RăspundețiȘtergere
  4. Am cautat pe iutub. E aia cu downtown.. neimpresionant :-/

    RăspundețiȘtergere
  5. E o linie subtire-subtire intre "asta e curva" si "as vrea s-o mai vad si a doua zi". Daca presteaza prea bine, masculul poate sustine prima varianta, deci maine, tel inchis. Daca e prea timida, la fel. Saracele femei, nici nu mai stiu cum sa se poarte de raul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  6. Tu iti inchizi telefonul daca te fute una de-ti sar capacele? Iti meriti caragialescul "amice, esti idiot?"..
    Si de ce barbatii sunt "masculi" si femeile "femei" la tine in registru? Are you like.. on OUR side? Literally?

    RăspundețiȘtergere
  7. Mai...depinde, de multe. Nu detaliez aici.
    And i'm only on my side. And i'm not idiot .

    RăspundețiȘtergere
  8. Bre, aici nu e haifaiv. Aici nu impresionam fete frigide cu atitudinea asta de fluturas romantic si sensibil pi alte bloage. Mmmkay?

    RăspundețiȘtergere
  9. ai un stil amuzant si direct de a scris..si mersi ca ai comentat la al meu..pentru ca indirect sustii si postul meu..

    o sa te mai citesc...

    RăspundețiȘtergere
  10. Muhaha,

    Am ras la articolul asta... da esti direct si strengaresc-cartieresc...

    Am scris si eu ceva asemanator despre fanteziile fetelor batrane si barbatilor curvari pe blogul meu.

    Ne mai citim!

    RăspundețiȘtergere
  11. @Bogdan - da, asta era si idea; ca sunt 2 posturi care zic in mare acelasi lucru, dar cu alta palarie.
    @Scoala - momentan blogul tau nu merge, asa ca zic din burta "e foarte misto!" :)

    RăspundețiȘtergere
  12. si atunci de ce pana corbului toate femeile (care pe deasupra mai sunt catalogate si ca fiind femei bune) din juru meu sunt cam neinitiate in "emisiunea" lu Mircea Radu prin ochii lu Pinky???
    cum se face ca mai toate se plang ca barbatii n-au balls sa le dea de pereti si o ard tandru cand ele vor rough???
    cum se face ca daca se duc la unu si le propun sex spontan si lipsit de obligatii ala se crispeaza mai ceva ca un produs KFC si brusc se simte un obiect sexual?

    RăspundețiȘtergere
  13. femeile sunt ca o ceapa. they have layers. ultimul layer e ala cu peretii, la toate. it's up to you to peel'em off..

    RăspundețiȘtergere
  14. Glad to find out it's ok to be a bitch in bed. You guys like that, hmmmm .
    big dilema, "rautateaplace" are dreptate de asemenea.
    cum ai da-o, ca femeie, esti perceputa ca si curva, macar sa te simti bine, zic eu.

    RăspundețiȘtergere
  15. ce e cu barbatii si cu cepele???e a treia oara cand aud un barbat comparand femeile cu niste cepe...si cand te gandesti la investitiile pe care le fac in parfumuri...
    io te contraziceam la faza cu bitches unleashed...barbatii se simt intimidati de una cu tupeu...oracaie tot tipu despre sex si cand sunt face to face cu sexu se frustreaza mai ceva ca o virgina in fata unui dildo...
    o stii p-aia cu: ea in plin exercitiu pornografic: spank me!....el ( in the closet, zic io) iubito da e asa de umilitor pt tine?! ( bine clar si io am zis ca ala era coborat direct de pe fuckmeintheass,please.com, da' cam asta e ideea)...femeile e curve si le plac kinkoseniile si nimeni nu profita :))

    RăspundețiȘtergere