luni, 10 august 2009

Blogroll. Zara. Boaba neagra.

Pentru o imagine mai aproape de realitate a ultimelor zile, consultati AICI si AICI.
Pentru restu', exista Pinky.
Asadar..

Am fost contactat in weekend de Adina, ca cica sa ai pun blogu la mine pe site, ca numa pizde citeste bloagu meu, ca ea vrea sa faca biznis, ca io sa-i fac reclama, marketing, hasher, piar, pipalskilz si alte cele..

Si ce m-am gandit eu la mine in cap. Reclama care are ca target "pizde"? Mai oui, je le connais bien.. cum zice un localnic din Martinica.

Zic hai sa o ajut pe fata ca doar suntem practic inruditi, ea fiind consoarta amicului meu Tanto. Asta doar daca eu as fi Lone Ranger.
Dar probabil suntem mai degraba Quick-Draw McGraw and his trusty assistent Baba Looey..
Si stiti ce e dubios? Nici unul din noi nu vrea sa fie Lone Ranger sau Quick-Draw. Amandoura.. Amandorura.. La amandoi ne place jazz-ul. Si personajele astea secundare. Because we're so special and cool. PUP JULL! XOXOXO!! MWAH! }{}{}{}{!!!111oneoneeleven

But enough about that.
Zic deci sa-i fac fetei un favor, o inlesnire, o precupetire, un ghiseft, o pomana, o osana, o cumetrie, o neaosie (©MJ).
Cum mi-am suspendat blogroll-ul, am facut - se intelege - o concesie destul de mare. Dau deci sa intru pe blog-ul ei sa vaz ce urmeaza sa advertizez. Mare ai fu insa surpriza lui Harap Alb, cand vazu aceasta fapta nefacuta:


Well thaaaaaaanks!!! Me love you long time too!

In alta ordine de idei, mi-am luat niste pantaloni foarte sexosi de la Zara. Gri. Jeans like material, usor creponati. La zuper reducere, doar 69ron. Cam asa ceva..

Si pentru ca trebuia sa-i asortez, si cum tot eram acolo (in Zara adica) am zis sa ma si incalt mai sclipicios un pic.. Sunt aproximativ ca astia de aici, dar mai spre gri/negru. Astia fara reducere.. mai sarati si piperati o leaca.
Mai horror la casa.. un singur casier si toata gloata feminina disperata dupa reduceri cu cate 3 perechi de chiloti, 2 bluze si 3 fuste fiecare..

Tot la capitolul "pe ce mai futem banii azi" - am vandut tilifonu. M-am plitisit de el.. Mi-am luat o boaba neagra. O boaba neagra curajoasa 9000.


Sa intru si je in lumea DAFACERI, CE DREQ!? Sa fiu si eu ca ala din family guy cu busy businesslady whose life is missing something but she can't figure out what because she's so busy with business. And then, I'll show her how all problems can be solved by my penis.

Un comentariu:

  1. Precupetitorule, faptul ca ai o varsta si iti mor celule purtatoare de informatii de la o ora la alta nu e problema mea in mod direct. In mod indirect mi-ai prejudiciat imaginea la modul public si cum_sa_zic_adicaeae nu e de bine.
    So thx a lot!

    PS. Data viitoare scrie adresa sau fa un nod sau suna un prieten.

    RăspundețiȘtergere