marți, 23 februarie 2010

Brut

Deci am primit cel mai mare si mai tare cadou ever. Evident, de la cine putea sa fie cel mai mare si mai tare cadou ever!? De la MJ bien-sur.
Sigur, o sa zica gurile rele ca a venit cu 2 luni dupa Craciun, ca nu mai are farmec, ca oricum deja MJ abandonase orice speranta cum ca ar mai veni, ca imi spusese deja ce era, etc.. DAAAAAAR - nici eu nici ea (dar mai ales ea) nu ne asteptam la ce urma sa vie.

Sa relatez, zic. O tulesc eu mai repede de la job ieri ca doar deh - preaviz si ma gandesc ca dat fiind ca iaste soare si ghiocei si aer primavaratic sa-mi scot mandra la plimbare. Si zic "mandra" nu pentru ca asa se zice ci pentru ca pur si simplu asa e ea. Mandra. Adica frumoasa de lesini, moment in care eu fentez lesinul si devin brusc mandru ca sunt cu ea... NU! MEEERIT!!

Asadar ne intalnim ca toti copiii emo-punk la Mac la Unirii si cica sa ne plimbam. Si cica "Auzi Pinky, cica a venit un colet la posta Vitan oficiul 3.. nu vrei sa ne plimbam pana acolo?". Suspect.. SUSPECT, DOMNU GADEA! SUSPECT!! Zic bine. Purcedem pi bulivardu Unirii, ajungem la calea Vitan si incepem sa cautam poste. And we're walking, and walking, and walking and... a dragon comes! Nu. Dar nici o posta frate. Eu tot aveam dejavuuu-uu---uu-uri cu poste insa. Zic la MJ - MJ, vezi tu blocurile alea? Eh, acolo sigur e posta. Ajungem la blocurile alea. Sediu ENEL. Ok. Zic la MJ - MJ, vezi tu blocurile ALEALALTE?! Eh, sigur acolo e posta. Ajungem la blocurile alealalte. Hypermarketul Real din Vitan. Deci da, am mers de la Unirii pana la Real pe jos. No posta. MJ intreaba publicul. Alo, sarumana, Posta Vitan? Da maica, langa mall.. cladire foarte mare, caramida. Futimas zic eu in gand. Trecuram pe langa ea.. bon. Retur deci. Cu taxi-ul de data asta. 4.2 RON mai incolo ajungem la mall.
Si da-i cu posta.. mall, benzinarie, pizza, sala de sport, intersectie mare.. hopa!! Cladire mare, caramida. POSTAAAA!!! Iezista un Dumnezeu.

La posta - ghici ciuperca - coada. Ne intalnim cu un fan de-al meu. Salut Pinky, cum merge masina, esti un dumnezeu, poti sa-ti ling numarul de inmatriculare, etc.. the usual. Nu-mi aduc aminte exact cine e, dar ok. Imi place sa fiu lins. Pe numarul de inmatriculare cel putin. Asta mai descurcaret din fire, tot dupa un colet fiind acolo, gaseste singurul ghiseu fara coada de unde puteam ridica coletul. Pe hartiuta noastra scria "Sc Vlasjfunari". Asta cel putin am inteles noi. Turned out to be "Scrisoare voluminoasa". Booon.. cauta nenea de la receptie scrisoare voluminoasa, o tot cauta (la sectiunea scrisori, evident) cand colo - ce sa vezi?! Scoate de sub ghiseu o cutie ca cat doua cutii de pantofi. Doar ca fara pantofi. Tulai doamne.. MJ intrase la idei deja. "Frate, jur ca am dat cancel la comanda aia cu vibratorul de 16'' PE CUVANT!". Sa zicem ca o cred.

Semneaza, luam cutioiul, il zdranganim, il mirosim, il amusinam, il intoarcem pe toat partile.. no clue. Purcedem la desfacere. Cam cum fac copii mici cand deschid cadourile de craciun. Cu unghii, cu dinti, cu zmuceli, cu celofan, cu carton, cu tot.. WE HAD TO GET INSIDE THE BOX!!!

Si cum zice Petre Ispirescu - "nu mica ai fu mirarea zmeului cand vazu pe Fat Frumos ca-si scoate palosul mare de 16''". Eh - scoatem noi din cutie dupa eforturi supraomenesti... eh? ce scoatem? O sticla de sampanie. O sticla de sampanie plina cu parfumul meu favorit. Faberge Brut.

Cum sticla de sampaie?! Simplu.. imagini mai jos.


(ca sa nu ziceti ca e trucata, am adaugat si un element autentic :P; am vrut sa folosesc pisica pe post de comparatie da n-am gasit-o dimineata.. probabil priza coca in baie)



Da, stiu, birou jegos dar iata cata sticla!!! :D
LASER!

3 comentarii:

  1. frate, puteai sa minti si tu lumea si sa dai jegu la o parte!

    da, estem niste porci...

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca ar trebui sa facem un concurs din ala cu "numeste cat mai multe gunoaie in poza" :))

    RăspundețiȘtergere
  3. mana era de prisos oricum...cred ca au inteles ca era sticla de transmis din generatie in generatie. Numai americanii au putut sa scoata asa ceva. Basically.

    RăspundețiȘtergere