luni, 8 februarie 2010

Ce pisicu meu?!

Cred ca gradul de intelegere, de adaptare, de armonie, de liniste si de fericire intr-o relatie este atins cand nu mai esti dependent de afectiunea neconditionata a partenerului, cand intelegi fara ipocrizie ca uneori nu are chef de tine, ci de el; cand te poti raporta la el ca la "un tine" perfect egal in drepturi, toane, placeri, capricii si libidou.
Pe scurt - cand accepti fara frustrari sau compromisuri, cand pur si simplu ti se deschide mintea(pe principiul "Esti deschis la minte? Eu la pantaloni! Hai sa ne-mpacam!") in fata adevarului evident - pisica. Cum e pisica adevarul? Simplu.
Femeia ideala in cuplu este pisica. Femeia care ofera placere nu pentru ca asteapta mancare, care te ignora nu pentru ca n-o interesezi, ci pentru ca linsul blanitei e mai important atunci, femeia care te surprinde cu pofta de sex interminabila, fix dupa o zi intreaga de somn si lene, la finalul careia tu nu previzionai altceva decat si mai mult somn si lene.
Femeia ostentativa care, cu buna stiinta, te priveste in ochi in timp ce se dezbraca complet, se scarpina un pic sub sanul stang, iti face cu ochiul, dupa care adoarme. De ce? Pentru ca poate, pentru ca e autentica si pentru ca - bineinteles - e pisica.

Pe de alta parte, antagonic, toxicitatea unei relatii cu o femeie caine, papagal sau hamster este pe cat de ascunsa(fiind foarte usor sa te lasi amagit de cineva care se gudura pavlovian la orice gest al tau, mai ales ca vanitatea este fara discutie sursa cea comuna de pseudo-iubire), pe atat de letala.

Femeia caine se alinta doat pentru ca stie ca primeste p...rajiturica, actioneaza din reflex si nu din vagin, asteapta plimbari regulate si monotone prin aceleasi locuri primitive(mall?) doar pentru a-si satisface nevoile primare si intr-un final, ajunge exact la origini - un caine de companie.

Femeia hamster e un pic mai usor de dibuit uneori. The "easyly amused type". Ai dai o rotita pe care sa alerge zilnic si aia e. Nu-ti pretinde nimic, nu te sacaie, nu isi doreste prea multe, dar cand ai uitat usa de la cusca deschisa, s-a terminat. Fie n-o mai gasesti, fie incepe sa se imputa undeva in spatele canapelei.

Pornisem initial un post despre barbati, dar nu mi-a iesit. Va iubesc prea mult..
In caz ca va intrebati, eu si pisica mea suntem bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu