miercuri, 4 februarie 2009

Pepe le Pew VS Pinky - night out on the town

Fuse o data ca niciodata, ca daca n-ar fi fost, nu s-ar mai fi povestit. Se facea ca Pepe si Pinky s-au intalnit aseara pe la 11 la o cafea.
Ghici unde? IDM in pula mea... unde altundeva!?

Si'nainte cu povestea, ca d'aicia mult mai este(a). Alta rima n-am gasit, sa traiti..
Dupa ce au dezbatut ei probleme de politica internationala, religie, economie si bineinteles - PIZDE! - s-au gandit ca ar fi cazul sa isi scoata nevestele in oras.
Ca orice barbati hyper-protectivi si orgoliosi, au inceput cu scuzele penibile gen "Stai ca Matilda nu e machiata si ai e cam somn", "Ah, pai nici Olga nu e pe tocuri sau ceva si mai e si racita.. da' hai oricum".
Zis si facut.
Cine e Olga? O miniona focoasa si dracoasa, care(citand-o pe colega mea de banca, Dana, din clasa a 11a) - "te fute pe toti peretii!".

Olga deci...


Si Matilda, in caz ca va era dor.



Concluzii?
Daca Olga si Matilda ar fi lesbi(fantezia secreta a lui Pepe si Pinky)
... pana la 140/h Matilda ar fi calare pe Olga, cu palme, bice si chiloti de latex.. Fire mai exploziva, Matilda termina pe la 140 si se mai satisface usor zgomots inca niste secunde.. Finalul este specialitatea lui Olga. Nimfomana inraita, Olga incepe mai incet dar are un orgasm prelungit intre 150 si 220/h, unde Matilda nu mai poate face fatza.

Pe la 01:00 am fumat tigara de dupa, am facut curatenie la locul de munca(pula mea, nu fiti obsedati, a curs niste ulei pe jos! Offf..) si am dus fetele acasa.

Riders of the storm...

3 comentarii:

  1. na pula, mah! e cel mai misto nume din univers. m-as indragosti de cineva DOAR pt ca o cheama Olga. Bine, si sa aiba si tzatze rezonabile. Totusi... oameni estem.

    RăspundețiȘtergere
  2. ah,deci asta era =))
    si eu care credeam ca e ceva cu mine.

    RăspundețiȘtergere