luni, 16 februarie 2009

Mici fragmente de neant

Citeam pe hotnews, acest fiu nelegitim al CNN-ului, facut la o betie cu domnu Gadea sau ziarul Cancan. Deci de pe hotnews ziceam.. "Doi sateliti (nave spatiale intacte) au intrat in coliziune in timpul rotatiei pe orbita. Un purtator de cuvant al agentiei spatiale americane NASA a declarat, citat de BBC, ca unul dintre sateliti - folosit pentru comunicatii - este de origine americana, fiind lansat in anul 1997. Celalalt este un satelit militar rus, lansat in 1993. Coliziunea s-a produs la o altitudine de 800 km deasupra Siberiei si a provocat aparitia a doua mase de moloz spatial."
Trecem peste nave spatiale INTACTE - unlike the others, care sunt severly damaged da' inca mai dau cate-o raita prin galaxie, ca doar ce pula mea.. sunt fiare, se repara ele la revizie.. mai pui un chilot in locu curelei de la ventilator, mai suflii in jigler, etc..Trecem si peste limba de lemn si amigdalele de plumb, atat de caracteristice maretului portal de stiri cosmo-mondene.Dar NU trecem peste moloz spatial. Cum vine asta nene?! Il si vad pe ilustrul purtator de cuvant de la NASA, black suit&tie, usor grizonat, intra in camera de conferinte cu un aer extrem de serios, provoaca o usoara microfonie cand se aproprie de podium si incepe ferm.. "Ladies and gentlemen of the press, our sources indicate a collision...etc,etc... resulting in two piles of space crap". Sau cum? Sunt foarte curios cum si de unde vine acest moloz spatial.

La matinalele de pe teveu (si probabil si la alte emisiuni cu target 18-35 UN-fuckin-employed, la care insa nu apuc sa ma uit) inca mai exista mirarea geografica fata de interlocutor. Suna pompos, je sais.. de abia l-am inventat. Mirarea geografica fata de interlocutor este (cum imi zicea mie mama sa NU zic cand raspuns la o intrebare) atunci cand un nene suna la matinal in speranta ca o sa castige si el o carte, o guma, un halat de casa, etc si are nesansa sa fie de undeva departe. Departe fata de aici. Care e aproape adica. Eh - in momentul asta, creierul si simturile oricarui matinalist, involueaza brusc la stadiul de amoeba si singura reactie pe care o poate avea este "vaaaai, asa de departe!?". Toata logica practica, tot simtul tehnologiei, toata era comunicatiei si vitezei ..toate astea se naruie cand intervine un apel din Satu Mare. Protuberantele matinalistului nu duc asa o incarcare - "TOCMAI DE LA SATU MARE?!". E un blocaj mental care nu-i permit sa proceseze informatia ca telefonul (care pare a fi o telegondola operata manual) poate razbate tocmai din emisfera nordica a tarii. Complet debil.

Citeam in libertatea (metoda peste umaru vecinului de scaun din tramvai) ca relatiile amoroase "incheiate nefericit"(it actually said that.. as vrea sa le vad totusi pe alea incheiate fericit), cu greu pot continua ca si prietenii trainice. Bai sa-ti futi una?! Pe bune?? Se pare ca astia de la libertatea au mancat praz imbogatit cu uraniu de dimineata.. gotten all smart and shit. I've been there.. situatia e foarte funny. Here's my 2 cents: sa incerci o forma sau alta de socializare cu fostul sau fosta este foarte similar cu doi magicieni care incearca sa-si faca tricks unu altuia:
- Param! Un iepure!
- Wow.. marfa. Uite: 2 iepuri... Hai, alege o carte.
- Pot s-o ghicesc INAINTE s-o trag?
- Very funny..
- Intra in cutia asta te rog, n-o sa simti nimic.
- Ma tai cu fierastraul de la jumatate?
- Nu. Te teleportez.
- Unde?
- La mata, fututi gura matii de porc imputit care mi-ai distrus tineretile!!

:)

Un comentariu:

  1. Molozul spatial sunt de fapt resturi ramase dupa formarea planetelor (bucati de piatra si nisip). Dupa unii se pare ca asteroizii ar fi formati de fapt nu dintr-o bucata mare de piatra ci din gramezi de moloz spatial.

    RăspundețiȘtergere