luni, 2 februarie 2009

Cocain

Costumul barbatesc este un instrument satanic. Si ca orice instrument satanic, trebuie sa fi fost inventat de femei. Inventat pentru ca victima (numita generic 'barbatul') sa se simta incomod, incurcat si debusolat in anumite momente.
Cum altfel sa te simti, cand la orice miscare mai brusca camasa iti iese din pantaloni (si ironia este ca iese mereu la spate unde n-o vezi si o aranjezi cel mai greu)? Si nu e numai asta.. tot sistemul a fost conceput sa nu te poti simti in largul tau barbatesc. Nu poti sa stai cracit pe scaun pentru ca, aparent, pantalonii au fost conceputi numai pentru pozitia 'drepti'. Daca indoi un genunchi sau incerci sa spargi tiparul, ti se vad circa 10cm din soseta. Si apropo de sosete - mai exista si codul culorilor la sosete.
Negru la pantofi negri, crem la pantofi crem sau bej dar NICIODATA alb. Pula mea.. plus ca toate sosestele trebuie sa fie pana la genunchi daca se poate. Inca o chestie feminina. E ok ca lor sa li se vada cracii pana cat mai aproape de zona inghinala, insa la barbati daca se vede un pic de skin (ma rog, skin + par pentru unii) este SACRE BLEU! MON DIEU! CACAS MACAS!...
Si ca sa intareasca apartenenta inventiei la sorgintea feminina, s-au mai inventat si 'ocaziile' la care se cere costum. Si este atat de evident, pe cuvantul meu ca este evident.. este cel mai evident lucru posibil.
Trebuie sa porti costum la orice nunta. Sa nu cumva sa indraznesti sa te simti bine. Sa fii sugrumat, turu pantalonilor sa-ti aminteasca who's got whos balls in a tight place, camasa sa te impiedice de la orice manifestare extatica cum ar fi ridicatul mainilor in aer sau apucatul unei gagici de fund.
Pe bune.. ati incercat chestia asta? Este imposibil sa apuci o gagica de cur cu ambele maini (o mana pe cate o buca) daca ai pantaloni, cravata, camasa si sacou.. Este fizic imposibil, te tine de spate, te strange la incheieturi si de gat, iar toate astea te fac sa te simti aware.. si privit; si eventually o lasi balta. Pai si nu e normal? Ce pana mea faci cu mainile pe bucile alteia cand tu esti la nunta?! Si chiar daca nu e nunta ta, sigur ai venit cu cineva care se va aseza la coada pentru prins buchetul. Si tu faci teste de flexibilitate in costum pe verisoara miresei. Porcule ordinar.. care esti porc!!

Trebuie sa porti costum si la alte sindrofii mondene gen cocktail parties sau lansari de parfumuri unde ai putea avea outbursts din astea nepotrivite... Sigur, e ok ca decolteul ei sa ajunga pana la buric, ea socializeaza pur profesional. "De ce esti dobitoc si antisocial? Vrei sa-mi strici seara? Ti-am zis ca este un eveniment de la firma si ca trebuie sa fac schimb de carti de vizita, dar tu ai insistat sa vii... uite - du-te stai cu baietii.". Evident, tu NU ai insistat sa vii.. ai fost implorat in timp ce te simteai bine, in pantaloni scurti, la calculator. Dar ai mers pentru ca adori sa te imbraci la costum. Femeile mereu precieaza cu CINE sa stai. Cu baietii. Sa nu cumva sa stai cu grupul ala de fete singure de la marketing care iti tot zambesc de juma de ora ca te-ai lins de bot de orice forma de pizda diseara. 'Nteles??! Si de ce presupun mereu femeile ca baietii stau. "Stai cu baietii". Da poate as vrea sa alerg cu baietii. Sau sa beau. Sau sa le povestesc despre bruneta de la front-desk cu care m-as tavali intr-o sala de sedinte, seara dupa 8. Barbatii NU STAU!! Stop assuming, you twats!

Si nu va lasati pacaliti de eternele complimente pisicite si semi-sexuale "dar iti sta asa de biiiiine cand esti elegant si serios", in timp ce-ti strange suav nodul la cravata. Adica cum adica? Cand m-ai cunoscut aveam blugi rupti si tricou de la Nike. Ne-o trageam prin parcuri si mergeam la teatru. Ce pula mea nu mai e ok cu asta acum? Inevitabil o sa cedezi because that's the way it goes. But don't forget, it can always go the other way too.
Singurul mod in care poti sa iesi din clinchul asta este aplicand solutia "cant beat'em - join'em".
Love the suit. Este prietenul tau nebanuit. Trust me on this one.
Puteti incerca daca nu ma credeti. Plecati la 10 seara din casa la costum. "Unde te duci imbracat asa?". Cu prietenii. Si parca iti placea ca sunt elegant. 14 din cele 17 camasi pe care le am, tu mi le-ai cumparat. Imi plac asa de mult! "Asa te duci tu cu prietenii? Si unde mai exact mergeti imbracati asa? Si ce fel de prieteni sunt astia? Nu ziceai ca ne bagam in pat si ne uitam la film?". Disperarea si starea de confuzie e mai mult decat evidenta. Deodata nu mai esti asa draguuuuutz la costum, acum esti "imbracat ASA!", inofensivii baieti au devenit "prietenii ASTIA", etc.. Este delicios. Si nu, NU ziceam ca ne uitam la film.

Sa nu fiti prea cocosi totusi.. daca intuiti sex, stick around.
Nervii, bulversarea si nesiguranta au rol de afrodisiac pentru ele.



E luni si sunt la costum. Hihi! :P



8 comentarii:

  1. "Nervii, bulversarea si nesiguranta au rol de afrodisiac pentru ele."

    I second that.

    RăspundețiȘtergere
  2. shouldn't u be busy cu Miaunel si Balanel Ghidon? :) asl pls, alea alea?

    RăspundețiȘtergere
  3. I'm not into hi5 interraction.

    RăspundețiȘtergere
  4. what ARE you into? actually.. what are you? better yet.. what? :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Super tare! Ai un dar de-a-ntoarce totul in favoarea ta :P Tipic barbatesc:P (barbatesc d-ala destept ) hihih

    RăspundețiȘtergere
  6. n-am nici un dar; nu-mi plac complimentele anonime; nu-mi place 'Super tare!'; nu sunt nici tipic.
    Dar mersi.

    RăspundețiȘtergere