luni, 2 februarie 2009

Catran

E buna si criza asta la ceva. Imi taie in egala proportie atat cheful de munca, cat si cantitatea efectiva de taskuri.
Vegetez de cateva zile intr-un mare stil. Bine, sunt departe de a fi iresponsabil; proiectele mi s-au aliniat (unele chiar s-au terminat cu succes, big applause for me!), multinationala si-a freezat/diminuat ca amploare unele activitati, iar atitudinea fata de activitate tinde si ea sa intre in regresie.
E normal – cand nu-ti poti motiva staff-ul, nici nu-i ceri pestisori de aur peste noapte. Imi place. Imi lasa destul de mult timp sa-mi pudrez nasul, sa citesc si sa scriu.
Am fost in management meeting azi. O hlizeala totala si oarecum plitisitoare. Chestii marunte cu iz de amploare, just for the sake of it. Am iesit usor deprimat. Nu prea am proiecte. Mai incercam sa help out the business cu niste maruntisuri, dar mi s-a reprosat ca nu urmez fluxul operational de rezolvare a requesturilor si nu le imping (pe requesturile adica) catre flow-ul normal de prioritizare/escaladare. What a bunch of balooney. Cica vezi doamne fac favoruri personale unor gagici de la vanzari. Asa si? I did it all for the nookie! The nookie! :)

Tre sa ma duc la supermarket azi. Am ramas fara de toate in casa. Tre sa fac si lista, goody goody! Me loves shoppings!Speaking of that.. am ramas cu 3 influente casnico-higienice puternice in urma perioadei mele non-single din ultimii ani. Nu-mi dau seama daca ar trebui sa-mi fac griji, sa incerc sa le schimb (dar aici intrebarea este – vreau?), sau sa le accept ca pe niste lucruri normale.

1) Imi place excesiv de mult sa merg la cumparaturi. De orice. FOARTE mult :) Sa aleg, sa ma uit, sa studiez, sa umplu cosu/punga/masina cu chestii.. si nu e vorba ca imi place sa-mi cumpar niste lucruri cu gandul de a le folosi. Adica finalitatea actului nu este catusi de putin una materiala. Imi place procesul de achizitie in sine. Nu rezultatul lui. Bleah.. nu pot sa fiu elocvent, bat unii cu picameru pe santieru de vis-à-vis. Anyway..

2) Imi lipsesc (corectez insa in seara asta sper :P) variile produse cosmetice. Servetele parfumate, creme, lotiuni, spumante de baie, pietricele din alea de pui in apa cand faci baie care se topesc si miros misto, varii ustensile de taiat/aranjat unghii, etc.

3) Imi lipsesc revistele de citit pe buda.

Eeeeeeend.

Un comentariu:

  1. Poate suna offtopic,da' viata bate blogu.ma rog,pornind de la situatie premisa ca blogu nu e breeding grownd for your social life.

    Adica...vibreaza draga daca l-ai uitat in priza.

    icsoicso mah

    RăspundețiȘtergere