joi, 21 ianuarie 2010

Sincer si flamand

Langa cladirea piperiana unde lucreaza je, s-a deschis recent, intr-o alta cladire piperiana, un fel de cantina/snack-place/food-like restaurant, pe numele lui adevarat XPress food. Sau ceva de genu.
Sloganul este "We try to cook better than your mama!". Nu stiu voi, dar mie-mi vin in cap numai glume cu "Your mama's so fat..".
Si pe langa asta - de ce asa putina incredere in fortele proprii? De ce "we try"? Bine ca n-au zis "After eating here, we HOPE you'll feel ok".
Iar mitul asta folosit initial de "La mama", cum ca mancarea de la mama ar fi ceva fenomenal si irepetabil in viata, e deja fumat. Macar acolo se mizeaza si pe atmosfera, intimitate, feeling-ul de "home-like". Aici pur si simplu e un concurs de gatit intre bucatarul lor si mama noastra universala, investita cu puteri parapsihoculinare.
Si de ce in engleza?! Poate asta e subtilitatea? Statistic vorbind, mamele de englezoi or gati mult mai prost? Astfel incat e relativ usor sa gatesti mai bine ca ele.. ? Ce prostii ne inconjoara..

Asadar azi ma duc la Chopstix. Macar ei nu incearca atat de mult. Sau mint mai frumos.

Un comentariu:

  1. Your mama's so fat, when she step on the Weight Scales it says...'to be continued'...

    RăspundețiȘtergere