miercuri, 6 mai 2009

Now is the winter of discontent, made glorious summer.. by this song! (of Betty Hutton)

7:00 - suna greieru. Greieru este soneria extrem de enervanta pe care am setat-o in speranta ca ma voi trezi la ora asta abominabila. Ei bine nu.. Snooze. Din experienta de pana acum, am reglat snooze timer-ul la 2 minute ca sa nu apuc sa adorm la loc si sa - proverbialul - "fut greieru de un perete".

7:02 - greieru revine la microfon. Nu stiu de ce, dar trezitul excesiv de devreme ma face sa ma gandesc la Valentin Stan de la Sinteza zilei. No kidding.. Aud zbarnaitu si parca il vad pe mustaciosu ala cum zice subtire din buze.. "Domnu Gadeaaaa! Doooomnu Gadeaaa!! Treziti-va!!". No chance. Snooze again.

7:04 pana la 8:40 - trezirea mea devine un fel de Sinteza zilei intrerupta la fiecare doua minute de publicitate.

8:42 - Il visez pe Cristoiu si ma trezesc brusc din pat.
8:45 - cafea. Defapt ness cu lapte. Inca nu stiu daca gustul cafelei de acasa este inconfundabil (de bun) din cauza ca spal cana o data pe saptamana sau pt ca ness-ul meu de contrabanda (Folger's) este taticu, mamica si varul nessurilor de contrabanda. Ala Nesscafe preparat la munca (intr-o cana impecabila, ce-i drept..) e departe de adevar. Si in ciuda nenumaratelor post-it-uri lasate pe birou cu "nu mai imi luati cana", "va rog nu imi mai luati cana", "pe bune, credeti ca glumesc?? lasati cana pe birou", "hai, ce pula mea?! aveti chef de caterinca!?? NU MAI LUATI CANA!!", etc.. tanti femeia de servici fie nu stie sa citeasca, fie .. nu apreciaza umorul meu.

8:51 - ma gandesc sa incerc varianta cu "I dare your bitch ass! IA CANA! GO ON! Make my day!". I'll get back to you on the outcome...

9:03 - a 3a tigara si ultima. Am gasit ieri un pachet de kent8 in masina de pe vremea cand era promotie la AudiR8. Tigarile expira oare? Anyway, l-am fumat.

9:04 - ascult ABBA. Suedezii au efect de laxativ cerebral dimineata. True fact! Try it...
9:08 - trec pe Betty Hutton. Chill..

4 comentarii: