joi, 19 martie 2009

Pentru fani! Da, da... de ziua ta! :)

Cica se aud vorbe prin targ ca nu mai scrie Pinky pe blog.
Pula mea, a fost o perioada naspa.. dupa o betie crunta acu vreo 2-3 sapt la Craiova(cred ca asta a fost triggeru), niste nopti nedormite din varii motive, o saptamana intreaga in care eu si ciorba mea zilnica ne-am despartit inopinat din motive de "alte activitati extra-cur-iculare la pranz", o cursa ratata (tot la Craiova, cred ca io si prazu nu ne prea impacam..), o saptamana plina cu masina in care am tot alergat din colo-n-coace pe la garaj, o astenie exacerbata de primavara (varianta pret-a-porter, ca astenii haute couture am mai tot avut..) si finally o gastrita destul de uracioasa care m-a postat seara de seara in ultima saptamana in fata vasului acela ceramic din camera numita baie - pozitia "curu sus, stomacu cu capu in jos si capu cat mai aproape de bol, ca sa nu dai pe langa" (e o pozitie clasica, ce pula mea, n-o stiti!?)... deci cum ziceam - dupa TOATE astea.. incep sa se auda vorbe ca n-as mai scrie pe blog si ca nu e bine.

Pai cum pizda masii as putea scrie pe blog cand am atatea cacaturi pe cap?!
Ma dreg totusi.. incet, dar ma dreg. Dupa cateva zile de nashpetism (stare cand te simti nashpa) am zis sa nu ma mai tratez dupa google si sa ma duc totusi la marmacie sa-mi mut niste pastile in gura. Descriu acolo simptome, farmacista saraca (da buna!:P)mai sa ma ia acasa de cat de catelus amarat eram...

Je: - stiti, sunt asa.. obosit
Ea: - sigur, va dau vitamine
Je: - si ma doare si burta
Ea: - va dau metroclopramid
Je: - am si arsuri si imi vine acru in gat
Ea: - ah, luati si maalox si ranitidina atunci
Je: - ranitidina iau deja
Ea: - atunci malox
Je: - si am si astenie de primavara cred..
Ea: - va mai dau niste vitamine
Je: - nu-s prea multe?
Ea: - cumparati si fructe si lactate de la magazin
Je: - mersi mult.
Platesc..
Jim: - si ce faceti diseara?
Rade usor jenata. Plec. Pula mea.. era misto :))

Anyway... im getting better, vine weekendu, maine me duc la Magic, sambata mi-am propus sa stau exclusiv in pat cu multa mancare, Ghidu autostopistului galatic si vreo 4 filme pe care vreau sa le vad + 2 pe care vreau sa le RE-vad.
Iar duminica Bucovat sau Sibiu. Curse curse curse! :D

4 comentarii:

  1. bai nu stiu dc tot ce scrii tu aici e fictiune / parodie da' nu lua metroclopramid, ca nu e pt stomac :P

    RăspundețiȘtergere
  2. nu te mai da desteapta
    http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=1803

    RăspundețiȘtergere
  3. da mai. adica sunt pt greturi. sunt antivomitive. nu-mi trimite acum link catre formareagreturilorcumsiunde.org. imi imaginez ca dc aveai greturi ziceai tanti am greturi; nu: ma doare burta.nu faceam pe desteapta doar incercam sa fiu amabila(sa inteleg ca in lumea ta dc nu esti lipsit de bun simt sau macar oleaca ironic singura varianta care mai ramane e ca personajul in cauza incearca sa impresioneze? :P ) m-am indopat si eu cu pastile, din proprie intiativa sau pt ca ma duceam la farmacie si ziceam ceva ambiguu de tipul am greturi sau ma doare burta/ capul si farmacistii imi trnateau o cutie de diverse - in special de metoclopramid- ce sens sa mai ceara detalii ce fel de durere/ greata ce ai mancat donsoara da' fumezi da' esti mahmura.. da o fi de la raceala? etc- si metoclopramidul mai si provoaca somnolenta- sau mai precis un fel de sfarseala- pana cand m-am trezit in concediu medical
    si ma lasi cu prospectele cu nu se recomanda dc sunteti alergici la .. frappeciclina si toate cuvintele alea de parca am fi toti cel putin doctori in medicina si aiureli de tipul se recomanda impotriva greturilor.... reactii adverse: provoaca greturi.

    dar dc vroiai sa iei doar o pastila .. ia-o :P
    ai 22 de ani, esti inca in crestere, corpul se reface imediat
    ce inseamna sa fii batran si ipohondru :d
    dar retine ca e antivomotiv si nu impotriva DURERILOR de burta

    aoleu incep sa seman cu caricatura asta http://xkcd.com/386/

    na ca iar am scris un cearceaf intreg
    dar hai ca ai acolo optiunea spam, ce sens are sa ma restrang eu dc poti sa ma restrictionezi tu :P

    RăspundețiȘtergere
  4. vai deci ma disperi... dar te iert din 3 motive - ai o logoree(sau graforee) comparabila cu a mea, m-ai spamat cu un xkcd humour :) retecpa! si folosesti cuvantul "cearsaf" cand e vorba de ziduri de text.

    si de ce presupune toata lumea ca am 22 de ani? Jim are 22 de ani. Cine e Jim? Ego-ul meu de 22 ani. Mai exista Marky, Ricky, Danny, Terry, Mikey, Davey, Timmy, Tommy, Joey, Robby, Johnny, and Brian. Dar ei n-au 22 de ani.

    RăspundețiȘtergere