luni, 2 martie 2009

martisor

am comis sacrilegiul suprem. sau cel putin asta a fost gandul care m-a batut peste ochi pe parcursul drumului cu tramvaiul din Tei pana in Pipera. O bataie scurta dar usturatoare. nu am cumparat martisoare. deloc. la nimeni. din mai multe motive.


1) ieri nu am avut cui. adica am avut, dar nu erau in categoria 'martisor-worthy'. si da, exista aceasta categorie undeva bine ascunsa in sistemul meu valoric intortocheat. ca sa fii 'martisor-worthy', trebuie sa fii misto. nu esti misto, te-ai lins pe bot. that simple. mwhaha! Geo este martisor-worthy dar am uitat complet de existenta ei pana nu m-a pocnit in cap, 2 ore dupa finalul zilei. So.. cu scuzele de rigoare, un martisor.

Esti misto. Si ubicua.

2) azi mi-a fost lene. si n-am avut chef. in afara de asta, azi nu mai este 1 martie. EX-FUCKIN-CUSE MEEEE, daca o data la 15 ani, 1 si (in mod convenabil) 8 martie pica in weekend. nu spui la multi ani cuiva 3 zile dupa ziua lui. fie ai spui in ziua aia, fie te pastrezi pentru la anu'. fie esti bou. iar eu nu sunt bou. cel putin nu azi.

3) nu-mi plac manifestarile 'cu galeata'. nu toate ele imi plac. si ele care imi plac, nu imi plac la fel. motiv pt care ar fi trebuit sa ma zbat sa iau martisoare diferite. chiar ma amuza sa vad reactiile(soptite in interior most of the time) de genu "wow, un cosar din portelan.. super. lu' aia de ce i-ai luat o floare presata?? ea e mai speciala?!". adica eu asa sunt.. martisoru trebuie sa fie cu mesaj. ti-am luat un cacat, deci esti de cacat. ti-am luat o orhidee, esti cu basini in cap. ti-am luat doua castane, o ciocolata si o creanga semi-inmugurita furata dintr-o gradina, in al carei gard mi-am agatat si pantalonii, esti so cool. asa functionez.

cu toate astea, mi-am cumparat un sacou mega cool de la zara in weekend, mi-am removat parul dintre nas si gura + cel de SUB gura, am turnat niste licoare mirositoare magica si m-am decis sa fiu eu martisorul. Un fel de grinch al martisorului. Martisorul anti-martisor.(not)Surprinsingly enough, a functionat.Era si normal..

5 comentarii:

  1. "nu am cumparat martisoare.deloc." :) Ajutand un suflet neajutorat( lefter ), practic ai cumparat martisoare, putine la numar ce-i drept ;), dar care au fericit cateva fete!

    Happy now?

    RăspundețiȘtergere
  2. asta e ca si cum eu m-as plange ca mi-e foame si tu imi zici "ah, relax, am mancat eu azi o ciorba foarte buna". mori! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. da? asta vroia sa zica?
    eu am citit de doua ori si n-am inteles comentariul. ma gandeam ca vrea sa spuna ca dc nu ai cumparat martisoare pentru ca n-ai avut bani inseamna ca ti-ai facut tie un cadou, ... ..pastrand banii pe care nu-i aveai.. sau ceva..
    iar dc asta vroia sa zica, mi se pare o incurajare reusita. Important e ca exista ciorba foarte buna, o sa ajungi si tu la ea mai devreme sau mai tarziu. tragic ar fi sa nu existe nimic spre care sa tinzi :D

    RăspundețiȘtergere
  4. bah da iti place sa te bagi aiurea in ciorba, nu gluma.
    Radule, intrebarea mea este: cand vad "return on ivestment??" :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. I would like to thank the Academy...Hey Meryl, suck it up!

    RăspundețiȘtergere