duminică, 22 martie 2009

Astept chinezu...

Astept chinezu - supa de vita cu bambus, flori de piatra si orez curry. My own personal delight. Sunt destul de fresh dat fiind ca am dormit ca porcu 13 ore asa ca noaptea e inca tanara.. dar tu esti urata, sa moara Zaza!!

Aaaaanyway, astept chinezu si ascult niste Birdy.

Inainte sa astept chinezu am iesit pana la mol, ca un molist ce sunt. Am fost sa caut 2 carti de Page. La mol vitan nu erau... astia din vitan e mai subculti asa.. m-am tirat pana in militari, cartierul erudit al capitalei si bien-sur, Martin Page pe alese.. asa ca am luat doua, sa fie. "O perfecta zi perfecta" + "M-am hotarat sa devin prost". Prima o citisem partial.. n-am apucat insa s-o termin din motive de 'dragostea dureaza 1 saptamana juma'.

Tot inainte sa astept chinezu mi-am dat seama ca am frigiderul plin de mancare si totusi nimic care sa-mi faca cu ochiu. Asa ca am sunat chinezu. Si am fost si pana la super-market ... I got: paine, lapte, gem din fructe din alea mici cu bobite si cu samburi mici mici care fac krantz-krantz in dinti si al caror nume imi scapa dar stiu ca ele cresc in tufe unde vin ursu si face mor-mor daca vrei sa mananci si tu in timp ce mananca el.. Uhhh.. ce-am mai luat?! Ah da - activia de baut cu visine si vanilie, pt cunoscatori, prezervative (love plus, am mers pe buget, mai am o sapt pana la salariu), biscuitii lui dumnezeu - petit beurre, biscuitii lui iisus hristos - Pims, Sprite si tigari.

Acum astept chinezu. Am dat drumu la apa si ma gandesc ce sa beau. The good - white russian, the bad(but with a good touch) - bloody mary sau the ugly - Sprite cu gheata si lamaie. Time will tell..

Cat am asteptat chinezu si am debitat maiastru pi blog, mi s-a tras si Robin Williams - live on broadway asa ca ma bag sa ma umorizez.

My life is pretty. It's cool.
It's pretty cool.

3 comentarii:

  1. ala e ala care a scris "m-am hotarat sa devin prost"? mi s-a parut asa un mare fas cartea aia la vremea ei...da nah, nu-ti daram io visele :))

    RăspundețiȘtergere