miercuri, 7 aprilie 2010

Eu cand vreau sa fiu admis, sunt admis

Tulai doamni ca n-am mai scris di loooc ricent, mai ciocoflenderilor si ciocoflandelor si ciocolatilor si ciocoingustilor si mangustilor.. si altii.

Poi ce sa va zic.. am multe de povestit dar o sa ma rezum la chestiile importante.

Unu - sa nu va puna dracu sa va duceti la "Eu cand vreau sa fluier, fluier", crezand (cum am crezut si eu) ca este o mega giga realizare filmografica. Pentru ca nu este. Am incercat sa intru cu cele mai snobistice si mai emancipate anti-prejudecati in sala, fiind dispus sa diger orice tehnica inovatoare de camera, limbaj trivial care ar putea ascunde kilograme de metaforisme, joc excesiv de teatral si in general - orice trademark al filmului romanesc, care, pentru motive ascunse inca, are o priza trifazica la publicul strain. Bai.. deci filmul asta n-a avut NIMIC. Scuze. A avut un tilu care m-a facut sa dau banii degeaba. Si cam atat. Filmari din ceafa, '3rd person-like' folosite exagerat si datatoare de dureri de cap, minute intregi de pelicula irosita pe cadre complet ne-expresive(o incercare tarkovskiana complet nereusita, de a crea o oarecare atmosfera apasatoare, vezi doamne ca asa-i in puscarie), dialogur seci, banale, proaste, lipsa, un subiect dostoievskian fumat de secole (puscariasul fara perspective de viata, risca eliberarea pentru o cafea si cateva minute de "dragoste" inocenta, vezi doamne si ei este oameni care iubeste cu sufletu. Marsh in pula mea!) si overall o productie ieftina care nu surprinde cu nimic.
Bun, asta a fost partea cu ce sa NU faceti.

Sa trecem la partea de ce sa faceti. O prima varianta ar fi - sex. Dar cum blogu asta e citit in majoritate de fete sub 20 de ani si baietei trepanati cu buba la cap, zic sa nu va riscati. Fetele sa se pastreze pana la maritis, baietii sa mai dea o laba. Sfatu medicului, cum s-ar zice!

O alta varianta ar fi ca dupa orele 20:00 sa stati dracu in casa(fara sa faceti sex) pentru ca mi-am luat permis de moto si o sa va calc pe toti ahahahah! Zic. Dupa un parcurs plin de peripetii..
- dat sala pe 17 noiembrie 2009 - picat la ultima intrebare
- dat sala din nou pe 2 decembrie, luat - programat la traseu pe 16 decembrie 2009
- luat motocicleta pe 4 decembrie 2009
- ninsoare abundenta pe 15 decembrie 2009, examen anulat, ne vedem la primavara domnu candidat
- reprogramat la traseu pe 17 martie 2010, picat traseul din cauza la gaboru muist
- dat din nou sala pe 2 aprilie 2010, luat
- programat la traseu pe 7 aprilie 2010 (azi) si luat (fuckin finally)

deci dupa toate astea, am si je permis european cu holograma si cu Aneta + Bobo = pulapizdamuie si alte chestii care mai sunt scrise pe scaunele din RATB .. Adica pot conduce categoriile A si B, cu alte cuvinte.

Deci bine, pe scurt. Acu ideal ar fi sa nu mor.
Cheerios!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu