marți, 9 martie 2010

Hai sa traiti!

Pentru ca m-am plitisit sa chicotesc taciturn pe marginea dramelor medicale, am zis sa schimb registrul.
Bun, luati loc in banci.
Sa deschidem deci catalogul la paginaaa... 8.

Denigrarea femeilor.
Nu orice femei. Doar cele care folosesc ca pretext 8 Martie sa cerseasca cu ochi de viezure sedat o amarata de floare, sa plece de la birou mai devreme, sa se epileze inghinal(ultima ocazie fiind Craciunu'), sa se imbrace (cred ele) sexy, sa dubleze stratu protector de mascara si fond de ten, poate poate or acoperi si varful cosuletelor (cu flori, bineinteles), sa se imbete cu fetele in cinstea singurei zile din an pe care o considera a lor (self-esteem?), sa se tzopeasca maxim pe strada(in rest fiind evident niste dive), sa pretinda sex oral (dupa ce in prealabil au apelat la Gilette, vezi mai sus), sa apara in ziare cu adnotari de genul "mama eroina cu 15 copii" - adevarul de seara, ieri 8 martie(marsh fa, lepra turnatoare de puradei!), sa asculte Vonda prefacandu-se ca inteleg versurile...

Si in general sa demonstreze fara urma de indoiala apartenenta lor la regnul femeiesc, increngatura "disperate de atentie, frustrate si complexate de restul 364 de zile din an in care sunt bune doar de piatza, muie si calcat".
Deci hai la mai putini ani!

Apropo, eu stiam ca 8 Martie e ziua mamei, nu ziua tutelor. Asadar, un sincer la multi ani, mama. Chiar daca nu-mi citesti blogu (doamne fereste..).

14 comentarii:

  1. ce urat poti vorbi de fiintele care te inconjoara zilnic . Dispretul asta al tau fata de femei trebuie tratat de Mj . Urat ! E ziua mamei, normal, dar care e problema ta daca unele fete/femei se distreaza nefiind mame , inca! Esti nasoool rau de tot la faza asta. Invidie cumva sau te-ai trezit tu cu fata la cearceaf azi si ai avut chef sa dai cu noroi si pe 8 Martie ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici nu VREAU sa stiu la care categorie te-ai regasit.
    Hi hi!
    Signed,
    The 8-Martie Grinch.

    RăspundețiȘtergere
  3. femeile nu se denigreaza singure, tu ai incercat lamentabil sa o faci in acest post gen "m-am iritat la cur si nu mai am pudra" . Nu m-am regasit in cuvintele tale, si cine a facut-o stai tu linistit ca face asa tot anul, nu numai pe 8 martie . Dar tu ce motiv ai ca sa fii f***t in cur tot anul ? Cand erai mic te obliga mama ta sa dai flori la fete si ele te refuzau(poate si chicoteau) si de atunci esti ofticat pe ziua asta ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Good try asta cu mama si florile, dar n-ai stofa de psiholog :P

    RăspundețiȘtergere
  5. nici nu sunt psiholog, Mj e . Dar observ ca saraca nu mai face fata si ma gandeam sa ii dau un mic ajutor . Trebuie sa mai doarma si ea :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Ah deci defapt ai sarit de cur pt ca vroiai sa doarma MJ.. Phew! M-am linistit :))

    RăspundețiȘtergere
  7. :| ma refeream doar la partea cu florile si cum te respingeau fetele cand erai micutz :| :))

    RăspundețiȘtergere
  8. tu te trezesti dimineata si zici :
    - Pe cine ponegrim noi azi , ala cu leucemie- checked, reclama de la Lays - checked , 8 Martie - checked ..bai ce m-am plictisit :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Ponegrim? Bine tu Brateasco-Voineasco! :)
    Dar nu, not really - cu exceptia exemplelor sexuale pe care doar le-am intuit in privirile trecatoarelor de pe drum, metrou, servici, etc - de restul chiar m-am lovit ad-literam cu ocazia festivei zile.

    RăspundețiȘtergere
  10. Pinky, nu le baga in seama. Daca nu sunt in stare sa faca diferenta intre tzoape si femei, nu merita osteneala ;)

    RăspundețiȘtergere
  11. uuu cata inteligenta in fiinta de mai sus ...Nu accepti critica constructiva ? Sunt de acord cu tzoapele, dar nu baga toate femeile in aceiasi oala ;) . Zi-mi tu ce femeie nu se bucura cand primeste flori :| . Sau hai sa il pupam in cur pe Pinky ca asa e "maxim" , ca el zice ca stie care e diferenta clara dintre femei si tzoape, si daca suntem de acord cu el inseamna ca suntem femei, altfel trecem la categoria tzoape . NOT ! :|

    RăspundețiȘtergere
  12. Uuuu, cat fight!
    Daca nu va scoateti tricourile si nu va aruncati intr-o caldare cu ciocolata n-ati facut nimic.

    RăspundețiȘtergere