luni, 30 martie 2009

R'ati ale dreq de diletante!!!

Mintea feminina nu inceteaza sa ma uimeasca.Sau sa ma enerveze, dupa caz.
Dupa acelasi caz, oscilez ca un pendul foucaultian in jurul propriei axe in ceea ce priveste
cauzalitatea anumitor comportamente ale sexului opus.

Simplificand foarte mult, ma lovesc din ce in ce mai des de intrebarea : "bai, e retarda sau e
mult prea compelxa pentru gradul meu de intelegere?".
Rareori merg pe varianta doi.

Caz concret...

Plec in pauza de la job cu niste treaba la administratia financiara. Ruta de calatorie: Pipera -
Piata Sudului.Citesc. Vaz o blonda creatza cativa pasi mai la rasarit, pe peron. Ignor.Citesc in continuare. Vine metroul. Ma urc. Mai spre blonda, for some reason.
Citesc in continuare.Ne pozitionam vis-a-vis unul de celalalt.
Ne privim. O data, de doua ori, de enshpe ori.Incerc sa citesc in continuare.

Ea - semi-copil, piele alba de bebe, manusi de piele foarte cochete, genu care nu pare ca ai putea
s-o tragi de par din pasiune... bibelou un pic dar ok. Si foarte insistenta in priviri.
Eu - neras, ochelarist, sictirit, imbracat 'de pe Dambovita' cum zicea mama. Dar la fel de
insistent.

Urmeaza statia Universitate, peron stanga.Blonda ma fixeaza, aproape ca ma cearta din priviri, gen "hai in pula mea, boule, cobori si tu?!" dupa care - obviously - coboara.

In aproximativ 2 secunde parcurg cu incetinitorul cateva sute de ganduri, la finalul carora
tzashnesc din scaun, ma strecor printre usi si nimeresc pe peron.

De pe peron, zbrrrr pe-o dugheana. Adica pe scari. O reperez dupa carliontii voluminosi.Trecem de turnichete (alea din aluminiu de se invart si te lovesc in coaie daca nu esti atent), mai merg un pic in spatele ei dupa care o apuc de o mana.

- Stai un pic..
- [vorbea la telefon] Telefon scuze..

Obviously embarassing.
Zambeste, mimeaza un pic de stres chipurile cauzat de telefonul care a intrerupt momentul oricum asteptat si continuam sa mergem spre iesire.
Ca si in vagon, ne tot aruncam cate o privire, cate un zambet.. d'astea. Primavaratec, asa...Termina cu telefonul.

- Buna.. scuze.. eu sunt Jim
- Buna, Alina, incantata.
- Uite care-i treaba. Ne-am tot uitat unu la altu din Pipera pana aci.. trebuia sa continuam
cumva.
- [rade usor jenata] Da..

Conversatia continua, schimbam numere de telefon, la-la-la.
Boooooon, zis si facut.
Dau s-o sun pe la 5.. no answer.
Dau un mesaj pe la 6. No reply.
Mai sun o data - same shit. Mai dau un mesaj mai emo asa... Smth like "zi si tu ceva - da/nu, iesim la un suc/esti un dobitoc, etc".
Finally primesc raspuns. Something like "cum poti sa crezi asa ceva?! mi-ar face foarte mare
placere sa ies la un suc cu tine, dar intru la sala de la 8, sorry. Vorbim!".
I was like... Oookey dokey doggy daddy, we're in business.
A foolish mistake. Am mai sunat/iesemiesuit de cca 10 ori de atunci si no answer. Eventually am abandonat.

What the FUCK is wrong with women nowadayz?!Cum zice si amicu Martin: "Sunt oameni pe care nu-i uda ploaia. Nu i-am inteles niciodata.".

duminică, 29 martie 2009

Revansa



Thx, Pepy! :)

vineri, 27 martie 2009

Remorca-m-as si n-am cui, remorca-m-as codrului...

Trebuia sa se intample si asta.Ieri am dormitat toata ziua, perforat fiind de o raceala indiscreta.Indiscreta pt ca s-a asezat la mine pe lac ca un nufar neinvitat la petrecere.
Am dormit acum 2 seri cu geamul deschis.. probabil atunci s-a fofilat in casa. Cand am respirat mai adanc, s-a insinuat incet pe gat si voila! Raceala for me!

So anyway... bolnav fiind, cearsafuri cutreieram. M-am fosnit ca viitura in pat pana pe la 7 si ceva seara cand s-a terminat ceaiu si Coldrexu. Zic sa ma trezesc totusi sa fac un refill la proviziile anti-maladioase.
Ma suna Ciuci sa iesim la un bowling. Zic ok.
Pe moment, aruncarea unei bile colorate in niste tinte fixe mi s-a parut un remediu bun pt starea curenta. Ies totusi sa cumpar ceai.Trec pe langa locul unde cu o seara inainte o lasasem pe Matilda.Ma uit mirat. Matilda nu mai era. In locul ei, un frumos Opel Corsa rosu.
Gandurile incep sa se insire ca niste margele pe o ata.Margeaua 1 - am uitat unde am parcat-o, margeaua 2 - mi-au furat-o, margeaua 3 - al cui o fi Opel-ul asta?, margeaua 4 - cum mai ajung eu la bowling?, margeaua 5 - dar la Pitesti in weekend?
Anyway, cumpar ceaiul si ma intorc. Ma tot gandesc. At a point, vaz un stalp cu un afis.Textul - "Masina dvs. a fost ridicata? Sunati la 9671".
Sun.
Imi raspunde o voce sexy de robot. Cica in urma unor prevederi extrem de insipide, numerele de telefon in format 9XX sau 9XXX (am scrashnit un "sugi pula!" de draci...) se vor forma cu prefixu judetului in fata. Deci 0219671.

- Alo, un subaru B 95 la la la.. e la dvs?
- Imediat, verific. [...] Da, este aici, ridicat astazi.
- Cum il iau inapoi?
- Buletin, talon, permis - maine dupa ora 8a.m. Va costa 600ron.
- Unde e locatia?
- In Afumati.
- Undeeeee??
- Afumati. Langa Doraly.
- Dora-what?!
- Dupa al doilea pod, o reprezentanta Dacia pe stanga.
- Bine, multumesc.

Ma gandesc. Acte am, bani am... cum ajung totusi maine dimineata in Afumati? Sun la niste colegi.. Intre timp ajung la Domino sa schimb banii. Vaz un taxi. Imi incerc norocu.

- Pana la Afumati ma duceti?
- Unde? La tractari auto?
- Esti Dumnezeul meu!! :D
- 300 de mii
- Scumpa religia.. as always, dar asta e.

Sun la aia din nou.

- Domnisoara, sunt in taxi spre Afumati, am nevoie de masina in seara asta.
- Doar pana la 9 juma avem program
- E 9:05, ajung pana atunci.

Pe drum taximetristul ma invata chestii din popor. Cica sa rezolv cu 2 mil la poarta la baieti. Sa nu arunc 7mil degeaba..Intalnim o patrula de politie pe drum. Coboara geamu.

- Sefuuu! La afumati la tractari mai merge cu spaga la baietii de la poarta?!
- [profund dezamagit] Nu prea mai merge.. au bagat procese verbale si verificare si la poarte, si in parcare. Doar cu relatii..

Ajung. Arunc 7mil degeaba.
O legasera pe Matilda cu sfoara. Sigiliu cica. Parea OK. Dau buna-noaptea si plec.
Bowling, IDM... hi-peak of the night - 3 strike-uri la rand in runda 10. Nu se dubleaza nimic. Ghinionu meu, deh..

duminică, 22 martie 2009

Astept chinezu...

Astept chinezu - supa de vita cu bambus, flori de piatra si orez curry. My own personal delight. Sunt destul de fresh dat fiind ca am dormit ca porcu 13 ore asa ca noaptea e inca tanara.. dar tu esti urata, sa moara Zaza!!

Aaaaanyway, astept chinezu si ascult niste Birdy.

Inainte sa astept chinezu am iesit pana la mol, ca un molist ce sunt. Am fost sa caut 2 carti de Page. La mol vitan nu erau... astia din vitan e mai subculti asa.. m-am tirat pana in militari, cartierul erudit al capitalei si bien-sur, Martin Page pe alese.. asa ca am luat doua, sa fie. "O perfecta zi perfecta" + "M-am hotarat sa devin prost". Prima o citisem partial.. n-am apucat insa s-o termin din motive de 'dragostea dureaza 1 saptamana juma'.

Tot inainte sa astept chinezu mi-am dat seama ca am frigiderul plin de mancare si totusi nimic care sa-mi faca cu ochiu. Asa ca am sunat chinezu. Si am fost si pana la super-market ... I got: paine, lapte, gem din fructe din alea mici cu bobite si cu samburi mici mici care fac krantz-krantz in dinti si al caror nume imi scapa dar stiu ca ele cresc in tufe unde vin ursu si face mor-mor daca vrei sa mananci si tu in timp ce mananca el.. Uhhh.. ce-am mai luat?! Ah da - activia de baut cu visine si vanilie, pt cunoscatori, prezervative (love plus, am mers pe buget, mai am o sapt pana la salariu), biscuitii lui dumnezeu - petit beurre, biscuitii lui iisus hristos - Pims, Sprite si tigari.

Acum astept chinezu. Am dat drumu la apa si ma gandesc ce sa beau. The good - white russian, the bad(but with a good touch) - bloody mary sau the ugly - Sprite cu gheata si lamaie. Time will tell..

Cat am asteptat chinezu si am debitat maiastru pi blog, mi s-a tras si Robin Williams - live on broadway asa ca ma bag sa ma umorizez.

My life is pretty. It's cool.
It's pretty cool.

sâmbătă, 21 martie 2009

Ce ascultam (obsesiv) azi

A mai fost titlu asta... just keepin you up2date cu ce mai ascult pe loop noaptea cand dorm sau ziua cand sunt.

Something old:


Something new:


Something borrowed:


Something blue:

joi, 19 martie 2009

Cu sondaju ati prostit poporu

[LATER EDIT: in urma sesizarii CNA, tin sa mentionez ca acest post nu are legatura cu persoanele reale si este doar un pamflet. De asemenea, injuriul "Tampitilor!!!" de la finalul postului se adreseaza voua tuturor cititorilor mei, nu unei categorii aparte. Deoarece eu nu discriminez. Multumesc pantalonilor!]

De la Alina di pi blog.

Cica un sondaj; de bun simt zic si care a trasat premisele unui experiment cvasi-psihologic.

Rezultatele m-au dat pe spate... defapt m-au dat pe spate, pe urma m-au intors pe fata, m-au invartit un pic pe laterala, mi-au bagat un desht in orificiul interzis (nasu.. nasu! bai animale proaste!) si pe urma m-au lasat perplex cu basca la soare.
Iata deci..


Eu am votat 'inteligenta emotionala'. Singur aparent. Moving on.. Revin cu auto-laude in cateva minute.
Sunt 10 persoane (except me) care au facut acest sondaj. Sau retarzi care au bifat 5-6 ca sa fie, ce pula lor. Ei cunoaste multe cuvinte..
Oricum irelevant.

Doi dintre cei intervievati ele au ales 'Tactul'. Ai sar pe aia care cred ca "tactul" inseamna varianta articulata corect de la 'Tactu!' si care au ales acest atribut din considerente financiare. Pe idea - "lasa pisi, ca are tactu bani!".
Booon.. deci cum sa fie "Tactul" calitatea umana pe care o apreciezi cel mai mult?! Tactul e atat de greu de definit si poate insemna orice de la cum inchizi o usa pana la cum jonglezi cu 3 amante in paralele incat... well - imi e clar. "Tactul" au votat aia care apreciaza acel "je ne sais quoi" la cineva pe care nici ei nu si-l pot defini. Sarm-ul, cadenta in exprimare (de orice fel, verbala, emotionala, non-verbala, samd..). Dar sa moara ma-sa daca stiu vreo persoana (si stiu cateva) la care cand ma gandesc, primu lucru care imi popeaza pe creier este "Frate ce tact are Danutz!!! Rupe fashu, sa moara copiii lu Mos Craciun!"

Trei dintre participanti - si aici se ingroasa gluma - au votat "Bunul simt". Ce este bunul simt?! Calitatea umana suprema a devenit deschiderea unei usi pentru o batrana sau vorbitul doar cand esti intrebat?? E din nou o chestie atat de vaga, introdusa in mod capcanatic in acel test, doar ca sa cearna pulimea de restu.. Well - nici o surpriza. Pulimea s-a cernut la fix.
Si o iau si pe partea ailalta... e atat de grozav sa ai bun simt?! Peste 78% din persoanele pe care le cunosc ma plac pt ca io sunt mai ghiolban asa.. mai din topor. 89% din tipele care ma aduleaza o fac pentru ca am fost lipsit de bun simt cu ele.. nu pt ca le-am asezat scaunul sub posterior la restaurant sau pentru ca mi-am adus aminte sa le sun parintii de ziua parintilor. Fiti porci, oamni buni! Inteleg "sufletist", inteleg "de treaba" - ambele tot cam p'acolo pe graficul "quality/vagueness" dar macar sunt altceva. Bunul simt este overrated! Get the fuck on with your lives!
Pula mea, lumea s-a cladit pe lipsa de bun simt.. daca un profesor de fizica elventian, marunt la stat si semi-miop avea bunul simt sa nu scoata limba la camera de filmat, unde eram azi?! Daca un pitic mustacios si foarte raspicat in glas avea bunul simt sa nu invadeze Polonia, pe mine ma chema Jimovski Dobrodin! FUCK COMMON SENSE! FUCK OPRAH! FUCK CHOCOLATE-CHIP COOKIES! AND FUCK YOU!

M-am incalzit... continuam.

Clasa a 4a a raspuns "Istetimea". Alino, macar ai un singur cititor care e clasa 4a, you can comofort yourself with that. Istetimea?! Jesus fuckin Christ, get off the fuckin grass!!! Cum adica istetimea??
I can picture the description...
"bai deci prietenul asta al meu.. nu e mare lucru. e cam jegos el asa, e calic, nu prea ma suna.. bah mancatias da e ISTET!!! FACE UN SUDOKU INTREG DE LA UNIRII PANA IN VICTORIEI!!"

On we go...
O persoana ce duce lipsa de activitate sexuala a votat "Rabdarea". Rabdarea?! Rabdarea este cel mai mizer defect al omenirii! Este motivul pentru care lucrurile NU SE INTAMPLA! For pete's sake, Caragiale masacra rabdarea prin trahanaua lui "Stimaaabile, ai putintica rabdareee stimabile!".. rabdarea cauzeaza abstinenta, dureri de stomac, vise troznite de pereti, filme proaste, pantofi de lac de la Leonardo, divorturi... tot ce e mai rau pe lume vine din rabdare! THOU SHALT HAVE NO RABDARE!

La piece de resistence nu putea fi decat ultima.
Racing for the 1st spot cu "Bunul simt!" este "Sinceritatea". Nici nu stiu ce sa mai zic... mi-am consumat toate glumele bune si toate remarcile sarcastice deja. Secunda in care crezi ca cineva e sincer este secunda in care esti inselat. Pepy(fost coleg de facultate cu Jim) nu stie multe dar a zis-o de minune.. "Cuvantul incredere nu exista".

Eu on the other hand, cred ca am votat cea mai de bun simt, sincera, rabdatoare si isteata varianta. "Inteligenta emotionala" mi se pare palpabil, definibil, simtibil in calcaie si in ceafa deopotriva... e ceva pe care cand il simti la o persoana, chiar daca nu stii cuvantul, il vei putea recunoaste dintr-o 100.

Tampitilor!!!!

Pentru fani! Da, da... de ziua ta! :)

Cica se aud vorbe prin targ ca nu mai scrie Pinky pe blog.
Pula mea, a fost o perioada naspa.. dupa o betie crunta acu vreo 2-3 sapt la Craiova(cred ca asta a fost triggeru), niste nopti nedormite din varii motive, o saptamana intreaga in care eu si ciorba mea zilnica ne-am despartit inopinat din motive de "alte activitati extra-cur-iculare la pranz", o cursa ratata (tot la Craiova, cred ca io si prazu nu ne prea impacam..), o saptamana plina cu masina in care am tot alergat din colo-n-coace pe la garaj, o astenie exacerbata de primavara (varianta pret-a-porter, ca astenii haute couture am mai tot avut..) si finally o gastrita destul de uracioasa care m-a postat seara de seara in ultima saptamana in fata vasului acela ceramic din camera numita baie - pozitia "curu sus, stomacu cu capu in jos si capu cat mai aproape de bol, ca sa nu dai pe langa" (e o pozitie clasica, ce pula mea, n-o stiti!?)... deci cum ziceam - dupa TOATE astea.. incep sa se auda vorbe ca n-as mai scrie pe blog si ca nu e bine.

Pai cum pizda masii as putea scrie pe blog cand am atatea cacaturi pe cap?!
Ma dreg totusi.. incet, dar ma dreg. Dupa cateva zile de nashpetism (stare cand te simti nashpa) am zis sa nu ma mai tratez dupa google si sa ma duc totusi la marmacie sa-mi mut niste pastile in gura. Descriu acolo simptome, farmacista saraca (da buna!:P)mai sa ma ia acasa de cat de catelus amarat eram...

Je: - stiti, sunt asa.. obosit
Ea: - sigur, va dau vitamine
Je: - si ma doare si burta
Ea: - va dau metroclopramid
Je: - am si arsuri si imi vine acru in gat
Ea: - ah, luati si maalox si ranitidina atunci
Je: - ranitidina iau deja
Ea: - atunci malox
Je: - si am si astenie de primavara cred..
Ea: - va mai dau niste vitamine
Je: - nu-s prea multe?
Ea: - cumparati si fructe si lactate de la magazin
Je: - mersi mult.
Platesc..
Jim: - si ce faceti diseara?
Rade usor jenata. Plec. Pula mea.. era misto :))

Anyway... im getting better, vine weekendu, maine me duc la Magic, sambata mi-am propus sa stau exclusiv in pat cu multa mancare, Ghidu autostopistului galatic si vreo 4 filme pe care vreau sa le vad + 2 pe care vreau sa le RE-vad.
Iar duminica Bucovat sau Sibiu. Curse curse curse! :D

joi, 12 martie 2009

Concert

Daca e Joi, este elefanti bizari si alte cele.
In grandul comandantul. Be there or be □

miercuri, 11 martie 2009

The gambler in me..

Cica am pus la pariuri.
Pula mea, un pic de noroc n-ar strica.

Cica am pus asa...

Barcelona - Lyon 2
Man - Inter 1
Porto - Atletico 1
Roma - Arsenal 2

Barcelona - Lyon 1
Man - Inter 1
Porto - Atletico 1
Roma - Arsenal 2

Barcelona - Lyon 1
Man - Inter 2
Porto - Atletico 2
Roma - Arsenal 1

Haidi Stelutzoooo!!!

"O scrisoricăăăăăă... ghici a cui, catre cine?!" (c)

This is a 12 minute e-mail (from now : 12:48, to later – 13:00 when I’ll need to attend a fancy-pantsy coroporate meeting).
A 12 minute e-mail about the married woman. The married woman and her 12-minute life.
Her 12-minute life out of which 7 minutes are spent in marriage. A fair amount, one might say...
7 minutes spent in marriage out of which 2 minutes of desperation, 3 minutes spent on blowing steam after the 2 minutes of desperation, 1 minute of regret, 55 seconds of house-hold duties, responsabilities and EXACTLY 5 seconds of bliss. 5 seconds out of which 2 were simply routine, 2 were spent with someone else and just 1 second of ... well - marriage.
Isn’t it ironic? I figured I would have more to say about the married woman than 12 minutes would allow me. But it just so happened I finished faster than I expected. 3 minutes faster.
Sexual implications in the above sentence? Only the married woman could tell.
But hey.. look on the bright side – I still have 2 seconds of fun to fill in some gaps.

What OS are you?

Testati-va OSu AICI.
Then stand down and worship my godly personality.

Mircea Radu eat your heart out!

Cica declaratie de dragoste, de la Jim citire.
Interesanta abordare, zic.

"Da-mi o saptamana banala din viata ta, si am sa-ti dau inapoi o plimbare cu bicicleta, un parc, doua flori, o mană, o esarfă colorată, filme, prajituri, palme, muzică, Barcelona, dureri de cap, saliva, un tricou, raceală, caldura, emotii si un stol de vrăbii.

Da-mi doar doua ore o data la trei zile, si am sa ti-o trag pana lesini de oboseala si nimic mai mult."

Pula mea, he DOES have a point...

duminică, 8 martie 2009

de facut in general

Am o oarecare problema in a-mi organiza activitatile cotidiene, in asa maniera incat sa ... well - nu le uit. Dat fiind narcisismul exacerbat de care dau dovada, recitindu-mi cu placere propriile debitatii pe blog, mi-a bubuit mintea sa-mi pun remindere aci. Pe blog adica..

Deci pula mea, ar fi o lista destul de lunga but here goes.. Cam ce ar trebui sa fac in urmatoarele 7 zile. Ordinea e pur aleatorie, incerc insa sa le asez pe categorii

Matilda:
- studiat suspensii de la kW, mers la shop, luat suspensii >>> 09.03 luat D2
- mers pe Sos. Oltenitei, luat placutele de la Colina Motors >>> 10.03 done
- dat jos INCA o data IC-ul, tot vibreaza si e enervant >>> 09.03 done
- reparat pragu >>> 10.03 done
- montat suspensii
- montat placute >>> 10.03 done
- hopefully toate astea pana pe 15 cand e cursa la Craiova
- vazut cu softu sau boost controller manual >>> 09.03 done. Racing Code pe 11-12.03

Domestical stuff:
- cumparat ness Jacobs
- platit RDS (cablu+tv)
- platit ratele la RBS >>> 09.03 done
- cumparat tablou de la Carturesti
- depus fisele fiscale pt impozit
- vazut Slumdog Millionare
- calculat banii ramasi dupa 15 Mar >>> 09.03 done
- cumparat telefon

Pisica stuff:
- spalat pisica, pentru ca PUTE!! >>> 09.03 N/A
- cumparat nisip, mancare, jucarii >>> 09.03 N/A
- mers la veterinar >>> 09.03 N/A
- scris pe blog despre pisica
- de decis daca pastrez pisica :-) >>> 09.03 n-am mai pastrat-o :P

Later edited cu bold.

joi, 5 martie 2009

Project Matilda - phase 1

Matilda se bucura de aseara de o noua suflatoare.
Sau bufnitoare. Sau turbina. Sau cum vreti.
Intre cunoscuti i se zice IHI VF35.
Despre IHI VF35 puteti citi mai multe aici - VF35 review sau VF35 review sau VF35 review sau VF35 review.

Iesit in probe aseara, distrat cu un m5, un rx8 si cu CLS500.
Stay tuned, ca sa zic asa..

Special thanks to the Pepy-man.

marți, 3 martie 2009

luni, 2 martie 2009

un post in care scriu fara majuscule

M-am imbatat.
defapt m-am imbatat cu idea ca ma voi imbata in curand. e ok, e un fel de placebo alcoolic destul de placut. am pus de un white russian si belesc fasolea in monitor. la varii chestii.
incerc sa-mi definesc moodul. nu asta de acum. moodul meu in general, ca entitate traitoare in apartamentul cu 3 camere de la mansarda mea. din cap pt cititorii mai putin subtili.
si ca orice mansarda cu apartament de 3 camere incorporat, am nevoie de anumite conditii ca sa ma desfasor (asta fu moodul vorbind prin vocea mea. defapt prin litere alaturate ce nasc cuvinte, fraze, complemente de agent si atribute pronominale).
pula mea..

deci mi se cristalizase candva intre ora 15:25 si 15:56 o idee in cap.. care acum daca n-o pun repede repede pe foaie se destabilizeaza. din dragoste, bre...
exista 3 conditii necesare si suficiente ca sa fiu czool. adica cool si zen in acelasi timp. cool pentru ca nu ma iau in serios si zen pentru ca nu VA iau in serios. pe voi cei nu sunteti eu. si sunteti destul de multi, trebuie sa recunosc.

Conditia1. Vremea. Cand ploua ma usuc. Ma storc de chef de parca ploua din mine. Cand fumez pe soare si simt cum intra cate un fascicol de cca. 2 micro lumeni in fiecare por din obraz, totul e mai curat, mai catifelat. Senzatia protectiei.

Conditia2. Banii. Na' ca am zis-o si p'asta! Da, banii. Stiti voi, hartiutele alea mici care stau ca niste sosete increnguite pe fundul cosului de rufe numit buzunar. Sau poate nu stiati. Ma gandesc ca daca as fi soseta, as vrea sa scap din cosul de rufe. Sa planuiesc un Great Escape (culturalizati-va, boilor!) cu Steve McQueen in rolul principal, chilotii rosi cu dungi albe si soseta desperecheata in rolurile secundare pentru ca - obviously - perechea a fost mancata de caine. Da. Deci banii. Cand am bani nu cumpar nimic dar ma simt bine. Evaluez totul din perspectiva potentialului cumparator. Intru, ma uit, vad ca mi-as permite cam orice si dau pagina. Eventual inchid si cartea si ma culc alltogether. Cand n-am, imi cumpar tot.

- Pinky, you hadnsome perfect man, you, cum faci asta?!?! .. many women wonder.
- Cu dibacie...Pinky seemed to say.

Conditia3. Cheful. Conditia3 le bate la cur pe Conditia1 si Conditia2. Nu numai pentru ca este 3. Iar 3> 1 si ca 2. Si nici pentru ca Episode3 a fost mai cool ca Episode1 si Episode2. Si asta inainte sa apara pe panza aia mare alba pe care se arunca fotoni si toti radem si mancam floricele ca vitele incaltate. E ok, si eu mananc floricele. Nu incalatat insa. Mereu ma descalt la film. Mi se pare de bun simt. La voi acasa v-ar placea sa intre lumea incaltata si sa se uite pe intuneric 2h la un film? I don't think so..
Conditia3 este o suma. O suma de alte conditii pe care le vom numi in continuare "conditiile care insumate dau conditia 3 si pe care le vom uita pana la finalul postului pentru ca Pinky mai mult ne abureste".

Deci 3. TREI IN PULA MEA!!! :)
Ce aberatie. Smiley-ul mie imi da senzatia unei femei gravide care se tine de burta, in nici un caz un zambet. Si burta e spre dreapta. Un fel de gravida democrata. Eu n-am culoare politica, e mai bine asa. Prima conditie a unui zambet este sa fie orizontal. Cine pula mea rade vertical? Eu cel putin rad in pat, orizontal, cel mai mult.. e mai comod I guess.
Cam asta inseamna Conditia3. Cum? N-ati inteles.. fine! Fuckin slow readers..
Detaliez. N-am ajuns nici macar la jumatatea paharului.
Cheful este (and I just love to say this over and over) atuuuunci cââââând ... well - for grade-school leve, "atunci cand am chef". Pentru avansati, atunci cand eu sunt cheful. Si cheful este eu. Cand nu ma doare burta, cand concep teorii despre cum pasarile si pestii au scapat de potop desi n-au fost salvati de Moise, cand sigla de la Renault mi se pare o pizda (copyright, I admit dar este atat de adevarata. just look at it for a while. I did 2 days ago. Laughed my ass off the entire day), cand joc teatru, cand ma prostesc, cand ma opreste Politia si in cel mai curat simt civic marturisesc "n-am actele la mine, am plecat sa iau tampoane pentru nevasta-mea.. uite! vreti sa vedeti?!".
Pentru mine, cheful este cand simt. Un tzantzar pe obraz, o pishcatura de ardei iute, un nor sub talpi.

A fost un post scris cu chef. Aici radio Europa Libera.
Hai Dinamo!!!

martisor

am comis sacrilegiul suprem. sau cel putin asta a fost gandul care m-a batut peste ochi pe parcursul drumului cu tramvaiul din Tei pana in Pipera. O bataie scurta dar usturatoare. nu am cumparat martisoare. deloc. la nimeni. din mai multe motive.


1) ieri nu am avut cui. adica am avut, dar nu erau in categoria 'martisor-worthy'. si da, exista aceasta categorie undeva bine ascunsa in sistemul meu valoric intortocheat. ca sa fii 'martisor-worthy', trebuie sa fii misto. nu esti misto, te-ai lins pe bot. that simple. mwhaha! Geo este martisor-worthy dar am uitat complet de existenta ei pana nu m-a pocnit in cap, 2 ore dupa finalul zilei. So.. cu scuzele de rigoare, un martisor.

Esti misto. Si ubicua.

2) azi mi-a fost lene. si n-am avut chef. in afara de asta, azi nu mai este 1 martie. EX-FUCKIN-CUSE MEEEE, daca o data la 15 ani, 1 si (in mod convenabil) 8 martie pica in weekend. nu spui la multi ani cuiva 3 zile dupa ziua lui. fie ai spui in ziua aia, fie te pastrezi pentru la anu'. fie esti bou. iar eu nu sunt bou. cel putin nu azi.

3) nu-mi plac manifestarile 'cu galeata'. nu toate ele imi plac. si ele care imi plac, nu imi plac la fel. motiv pt care ar fi trebuit sa ma zbat sa iau martisoare diferite. chiar ma amuza sa vad reactiile(soptite in interior most of the time) de genu "wow, un cosar din portelan.. super. lu' aia de ce i-ai luat o floare presata?? ea e mai speciala?!". adica eu asa sunt.. martisoru trebuie sa fie cu mesaj. ti-am luat un cacat, deci esti de cacat. ti-am luat o orhidee, esti cu basini in cap. ti-am luat doua castane, o ciocolata si o creanga semi-inmugurita furata dintr-o gradina, in al carei gard mi-am agatat si pantalonii, esti so cool. asa functionez.

cu toate astea, mi-am cumparat un sacou mega cool de la zara in weekend, mi-am removat parul dintre nas si gura + cel de SUB gura, am turnat niste licoare mirositoare magica si m-am decis sa fiu eu martisorul. Un fel de grinch al martisorului. Martisorul anti-martisor.(not)Surprinsingly enough, a functionat.Era si normal..

duminică, 1 martie 2009

Mental block

N-am mai scris si mi s-a facut dor.
Defapt m-am convins ca ar trebui sa scriu pt ca devenise un obicei placut. Si sa scriu direct din varfu capului. Adica from the top of my head. Fara sa tai cuvinte, fara sa revin, sa le aranjez gigea in pagina, sa le mangai, sa le umplu pana plezenesc de sens si glumite de autobaza (elevata). Sa las sa dea mainile cu palmele cu buricele in taste si sa iasa text. Text despre nimic.

Sunt indispus. Consecintele faptului ca sunt indispus sunt
- ascult in mod repetitiv N melodii (N<3)
- sunt excesiv de autoironic si autoacid, dar foarte permisiv cu restu'
- n-am absolut nici un haz, dar cumva ai fac pe toti sa rada
- conduc foarte prudent
- ma imbrac prea colorat
- nu injur

Vai deci urasc! Ma imping de la spate sa scriu ceva si imi ies cuvintele din gura ca magaru din alimentara. Incet. Si cu spatele. I feel like being quiet. Inside and outside. Still, I miss being loud.

Stiu ce sa fac. Dau vina pe cineva si trece. Radu e de vina. Cica imi zice acu vreo cateva zile "bah, nu mai e misto blogu tau; cam de cacat ultimele posturi". Ceapa mamii lui de pistruiat!

There. All better now :)

Mi-e sete. Mi-e sete sa-mi fie sete. Si cand beau, ma innec.
Scrie si in ziar.. cica e de la apa dura.

Perfect

It's a fact. Confirmat si reconfirmat de enshpe mii de ori.
Sunt perfect.
.....................
Rase, aplauze, cortina.
Multumesc.
.....................

Dar aparent perfectiunea nu mai e 'in fashion'.
Caut feluri de a deveni imperfect.
A penny for your thoughts..