luni, 27 aprilie 2009

In ureeeeeeeecheeeeeeee

Am zis ca plec la mare? Nu?
Well, plec la mare Joi seara.

Rasete...
Aplauze...
Cortina...

Imi e o pofta de mare cam cum are o gravida pofta de bomboane.. sau cum un ornitorinc vrea sa fie scarpinat pe burta. Sau combinatii intre cele doua.. gen o gravida care vrea sa fie scarpinata pe burta cu un ornitorinc care mananca bomboane.

Pe scurt - vreau la mare!!!! Sa ma ploua, sa ma ninga, sa beau Jack cu Cola, sa inghet pe plaja la ora 5, sa pap micu dejun la Frontera, sa ma zgribulesc la Ovidiu cu o bere si sa cante Creedence si sa tzip "da, da! i HAVE ever seen the rain coming down this sunny day! its pouring on me right about fuckin now!! and who told you anything about the sun!??".

Thanks to my uber cool travel agents (aka friends) am gasit singura spelunca din vama cu aer conditionat. In felul asta, bagajele noastre ce constau in iarba, chiloti, ciorapi si cam atat(restul hainelor o sa fie pe noi probabil at all times) o sa se bucure de o temperatura placuta de 24 de grade, usor umed. Delightfull!

One dilema tho'.. sa ma tund inainte sau nu?

10 comentarii:

  1. nu te tunde ca te tund eu daca iti prind papucii roz, biata fiind la 5 in za morning pe langa cele nu stiu cate terase vor fi deschise in vama de unu mai, zic.

    RăspundețiȘtergere
  2. deci, este foarte trist...ca te-ai tuns, gen
    in proportie de 85,5468168412825 la suta merg in vama gen.
    (nu-i asa ca si tie iti plac nemeroasele ticuri verbale la moda acum?)

    RăspundețiȘtergere
  3. gen si zic ma calca pe nervi si le folosesc doar doar s-o prinde interlocutoru sa le mai lase in pana mea deoparte cand se exprima!!

    RăspundețiȘtergere
  4. eh,...join the club, desi eu le mai folosesc si spre amuzamentul meu :P

    RăspundețiȘtergere
  5. gen ma enerveaza ca-mi tot popeaza "u has one new e-mail" zic.. gen de cacat. gen nu-mi place acest comment spree care mimeaza comunicare. gen. zic

    RăspundețiȘtergere
  6. gen stop it then...comunicarea zic, si debifeaza casuta cu anunt de mail-uri

    RăspundețiȘtergere
  7. uff... bre, bine ca te-ai tuns :))

    RăspundețiȘtergere