marți, 7 aprilie 2009

Despre umflaturi placute la pipait si alte cele cu conotatii imbujoratoare...

[Desclaimator: O sa folosesc excesiv particula "tz" pe post de "Ţ" pentru ca imi e lene, in pula mea...]

Deci am avut o revelatie.

In tot flow-ul de crearea a femeii, s-a strecurat o greseala de design. Si anume pozitionarea tzatzelor ("sanilor" pentru cititoarele mai pudice). Ele - ca sa nu repet acest cuvant injositor (TZATZE!!) - trebuiau in mod extrem de evident (cum mi s-a aratat mie in revelatie) si de logic (cum voi demonstra) amplasate in spate.

Bun - deci revelatia intai.
Care este pozitia cea mai placfuta (sorry, f din greseala) de contact fizic non-sexual? Luatul in brate, right? Right. Luatul in brate fara haine chiar. Deci piept pe piept. Booon..
Ce parte din corpul unei femei este cea mai placuta la atins? Tzatzele, right? Right.
Bine - aici plecand de la presupunerea ca sunt acolo de atins, nu sunt niste mushroom humps along the chest-line. Sa-mi fie scuzat stilul abrupt.

Asta ar fi ipotezele.
Conjugate, cele doua conduc la senzatia sublima - imbratiserea cu tzatzele strans prinse in maini. Si cum zicea ilustrul Jebedaiah din Dexter's Lab in episodul cu amish people:"But how?".. ma rog, sunteti pilaf, gluma asta n-o s-o intelgeti nici daca stati in cap. DEFECTILOR!
Anyway, continuand..
Observati imposibilitatea? Trebuie sa iei un pic distanta si oricum pozitia e relativ ciudata. Coatele sunt flexate, palmele sunt date peste cap si incordate.. din fata e ok doar sa ciupesti sfarcurile. Si nici aia nu e prea fun ca tot nu ai unghi de parghie prea bun.
Sa musti e ok I guess..
Deci femeia ideala - 4 sfarcuri - doua in fata pentru muscat, din material mai rezistent, doua in spate si tzatzele la spate.

Ok. Partea de logica. Defapt asta e si solutia.
Acolo unde Dumnezeu a gresit, barbatul a rafinat si a aprins un bec Luxten in intunericul sexualitatii. Intorcand femeia cu spatele.
Nu ca sa i-o traga pe la spate. Nu pentru ca e urata si nu vrea s-o vada la fatza. Nici pentru ca ar exista vreo placere extrem de ascunsa in a obesrva in detaliu mecanica futaiului(desi daca ma gandesc mai bine, exista un sentiment de nesiguranta cand nu stii ce in cine intra.. chestie care se intampla in alte pozitii; pe principiu "daca nu vad, nu s-a intamplat").
Nu. Ci pentru a avea priza perfecta pe tzatze si a putea sta si lipiti in acelasi timp.

Logic, nu?

Pula mea, e tarziu.. ma culc.
Bernie Mac sa fie pentru toata lumea!

10 comentarii:

  1. Am putea adauga si varianta pentru timizi: femeia cu sanii pe umeri ( fiecare san pe un umar ). E mult mai usor ca atunci cand esti la un film sa o iei de dupa gat decat sa-i bagi mana direct sub bluza.
    Cu acest model ( femeia cu tzatze pe umar ), ambele probleme sunt rezolvate. Esti romantic si ii pui si mana pe tzatze din prima.

    RăspundețiȘtergere
  2. auzi dar daca ar fi retractabili si sa fie doua sfarcuri in fata , si atat, si doua sfarcuri in spate, si atat,
    iar dupa cazz, apesi pe sfarcuri si ... ping...apar tzatzele in toata splendoarea lor...ar fi misto si ptr femeile ce dorm pe burta....hmmmm...
    what does this button do?

    lore:)

    RăspundețiȘtergere
  3. hahahahaha! ce caterinka :)) mah... sa fie unde va e voua mai bine (barbatilor, adica), dar eu vreau buton pentru push-up. Clar!

    RăspundețiȘtergere
  4. a gandit o Dali inaintea ta ;) sanii pe spate, that is.

    RăspundețiȘtergere
  5. e misto sa fie muscati, dar nu ca si cum ai musca dintr-un mar, ce naiba :))

    AR fi si mai misto daca s-ar inventa un gadget pentru marire sau micsorare, dupa nevoie si preferintele barbatului :D

    RăspundețiȘtergere
  6. ce idee feminista! si gresita pe deasupra!
    cum am mai diferentia-o noi pe pitzi cu tzatze mari de pitzi cu tzatze mici??

    RăspundețiȘtergere