miercuri, 24 decembrie 2008

IDM

Mda... deci IDM este locul ala care nu va aparea NICIODATA in discutia urmatoare :
" - iubito, astazi o sa te scot intr-un loc deosebit, cum nu te-am mai scos niciodata.
- da iubitule???? de abia astept!! unde mergem?
- TREI, IN PULA MEA!!!! "

Ma rog.. poate a deviat usor discutia dar in orice caz, nu vor merge in IDM.
Locul cu pricina mie imi inspira o mixtura de Star Trek asezonata cu o cantina studenteasca langa care garnisim niste malaci de 150kg care transpira in timp ce alearga ca hamsterii pe treadmill.

Pula mea.. sa intram in detalii: de ce Star Trek? Pai in primu' si in primu' rand, pentru ca totu e foarte foarte hi-tech - cand te asezi la masa aprinzi un licurici ca sa vina chelnarita, toate jocurile au un numar de ordine, un numar curent, un maxim, o medie ponderata si o estimare de timp in care vei intra sa joci, peste tot sunt numa beculete, ecrane, monitoare, led-uri.. asa ca pula mea, de fiecare cand ma duc acolo astept sa vina un om chel imbracat intr-un combinezon rosu cu negru, mulat, sa zica "these are the voyages of the starship Enterprise... THE FUCK ARE YOU DOING HERE???"
Buuun... in al doilea rand - io in toate chelneritele il vad pe Data (ok, vad intai bucile cum intra in oscilatie asincrona, urmate la 3Pi/4 de tzatze.. pula mea, lucrurile astea sunt evidente). Costumul ala maro deschis combinat cu alb murdar asta imi zice mie. Plus ca umbla ca teleghidatele in toate directiile si se sesizeaza cand apas pe un buton. Cam injositor in pula mea. Nu-mi place sistemul asta.. anuleaza personalitatea chelnerului.

Chelnerul ca si tipologie isi permite ... pula mea, sa-i zicem voluptatea de a fi indiferent. Adica pe romaneste - poate sa-l doara in cot de soarta cafelei tale daca pentru el astrele asa s-au aliniat in momentul ala.
Tu te poti ancora de scaun, jumate cazut pe spate, cu ambele maini prin aer si scrasnind printre dinti "Am cerut si eu o cafea!!!" ca daca el n-are chef... n-are. Si chestia asta te face sa simti un pic ca traiesti, ca e ceva interesant in jurul tau... intotdeauna conflictele aduc plus-valoare.

Eh, in IDM nu merge. In IDM apesi butonul si astepti cuminte. Nu te poti enerva ca nu vine mai repede pt ca .. pula mea - ai apasat butonul. Si daca ai apasat butonul, stii ca trebuie sa vina cineva. Maximul de enervare la care poti ajunge este sa incepi sa te joci cu switch-ul de la buton, in speranta ca toate bunaciunile alea numite chelnerite, sunt wired undeva in zona inghinala si acel switch le trimite scurte electrosocuri in clitoris. Eventual sa te si uiti la una din ele in timp ce faci asta si sa-ti zici in minte "nah mah! nah Amperi in clitoris daca n-ai pus dracu mana sa-mi faci cafeaua aia... gura mati de vaca! cati Ohmi are mah pielea ta??? cati, hmmm???"

Pula mea, si totusi merg foarte des acolo. Nu stiu de ce.
O explicatie ar fi ca are numele scurt si necesita numarul cel mai mic de sinapse ca sa intra pe linia de procesare a creierului. La modu... "alo, pepy, ce faci mah? bem o cafea? da. ok. unde? pai hai la Passion Pour La Caffe Late, italian caffe-bar y gellatteria". Suna ca o pula. "pai hai la IDM. a, ok, ne vedem acolo". Muuuult mai bine..

Ajuta si chelneritele, sa nu fim ipocriti acum... :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu